Eyvallah hocam. Bulabilirsek bakalım, Türk halkı çeyizindeki 6900 XT'leri 18-20K'ya koymazsa.
Hangi şehirdesin bir ilanlara bakayım?
Eyvallah hocam. Bulabilirsek bakalım, Türk halkı çeyizindeki 6900 XT'leri 18-20K'ya koymazsa.
Her dediğinize katılıyorum, bu kadar araştırmışken vakit ve para harcamışken 6900 XT almak bana da en mantıklısı gibi geliyor. Anlamadığım nokta şu: madem bu RT çekirdekleri bu kadar zayıf çalışacak neden koyulur, onu koyacağına AV1 kodlama koy karta bari millet düzgün yayın açsın, video renderlasın.Düzgün fiyata bulabilirsen 6900XT seni çok memnun eder, bulamazsan da 6800XT'de alabilirsin ikisi arasında dağlar yok.
Fiyat konusunda 12 bine 6800XT bulabiliyorsan 15 bine 6900XT almazdım, Düz 6800 ise son tercihim bile olmazdı açıkçası.
En basitinden daha 2 gün önce Expedition 33'ü bitirdim, 1080p yüksek ayarlarda ortalama 90 fps alıyordum, XTXH çipli 6900XT ile.
Yani 2.el kart alıyorsun parasından ziyade harcadığın vakte de değmesi lazım, düz RX 6800'ün buna değeceğini düşünmüyorum.
1.5 yıldır 6900XT kullanıyorum, hemen hemen her oyunda denedim ve RT performansı yok.
Açtığın anda ölüyo kart, cazır cuzur sesler çıkarmaya başlıyor performans 3/1'e düşüyor. RT 60 alabilmek için native 180 civarı alman lazım ki günümüz AAA yapımlarında imkansız diyebilirim.
Eğer RT önemliyse 3080Tİ falan bakmak daha mantıklı olabilir.
Ankaradayım. 3-5 farklı yerden araştırıyorum ben de. Belki bildiğiniz ücra yerler vardır.
Her dediğinize katılıyorum, bu kadar araştırmışken vakit ve para harcamışken 6900 XT almak bana da en mantıklısı gibi geliyor. Anlamadığım nokta şu: madem bu RT çekirdekleri bu kadar zayıf çalışacak neden koyulur, onu koyacağına AV1 kodlama koy karta bari millet düzgün yayın açsın, video renderlasın.
Ankaradayım. 3-5 farklı yerden araştırıyorum ben de. Belki bildiğiniz ücra yerler vardır.
Attığınız ilk ilandaki adamla 1 haftadır konuşuyorum 15'ten aşağı inmedi, ben de saldım hocam. Diğer sıvı soğutmalı versiyon da çok pahalı geldi ama dediğiniz gibi pazarlık yaparsa çok yakışıklı bi kart.Koskoca Ankara'da 4 tane var mış. Elden almak istersen şu ikisine bakabilirsin.
Pahalı bir kart ama XTXH çipli ve dahili sıvı soğutmalı. Benim bildiğim en iyi 6900 XT modeli bu. Pazarlık yaparsa düşünülebilir.
Evet en iyisi bu, adı 6900XT ama kendisi tamamen alakasız bir güce sahip.Pahalı bir kart ama XTXH çipli ve dahili sıvı soğutmalı. Benim bildiğim en iyi 6900 XT modeli bu.
Neredeyse hepsi tok satıcı, pazarlık konusunda tek önerim pazarlık yapmaAttığınız ilk ilandaki adamla 1 haftadır konuşuyorum 15'ten aşağı inmedi, ben de saldım hocam.
Doğru hocam, biz daha level1 mini-trader olarak geziyoruzEvet en iyisi bu, adı 6900XT ama kendisi tamamen alakasız bir güce sahip.
Tabi bu fiyat bandında 3090 seçeneği de açılıyor, saf güçleri benzer olsa da RT ve 24GB avantajı var.
Neredeyse hepsi tok satıcı, pazarlık konusunda tek önerim pazarlık yapma
Yani "Tüm param şu kadar size uyarsa almak isterim." yaz, redderse ilginiz için teşekkür ederim, fikriniz değişirse beklerim de.
İkna etmeye çalışmak genelde olumsuz sonuçlanıyor.
Fiyat teklifini de hiçbir zaman düz yapma, küsüratlı söyle. 12000 değil de 12800 gibi, bu şekilde daha çokmuş algısı oluyor.
LV99 ölücü yöntemlerini yazdım, artık bundan sonrası şansına kalmış.
Bendeki performans ise böyle, 6900XT alacaksan hemen hemen bu kadar fark olacak.