1737309348269.webp

Bu da diğer switch hocam
1737309489816.webp

Modlamışlar o zaman bu kartı keşke almadan önce konu açsaydınız.
Adam ben ilk sahibiyim yurt dışından aldım 1.5 senedir bende vs demişti hocam. Ne yapmamı önerirsiniz?

Adam ben ilk sahibiyim yurt dışından aldım 1.5 senedir bende vs demişti hocam.

Hep öyle derler 😊 kim gerçeği söyler ki?

AMD kartlara VBIOS atılımını öğrenip BIOS atacaksınız başka yapacağınız bir şey yok. Allah'tan sıcaklık olsun, stutter takılma WattMan vs tarzı derdiniz yok.

Orijinal VBIOS yüklediğiniz de sorununuz çözülmesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep öyle derler 😊 kim gerçeği söyler ki ?

AMD kartlara vbios atılımını öğrenip bios atacaksınız başka yapacağınız bir şey yok. Allah'tan sıcaklık olsun, stutter takılma wattman vs tarzı derdiniz yok.

Orjinal vbios yüklediğiniz de sorununuz çözülmesi lazım.
Orijinal VBIOS da yok ki xfx merc modelinin biosu var onu atsam sorun olur mu xfx swift e

Orijinal VBIOS da yok ki xfx merc modelinin biosu var onu atsam sorun olur mu xfx swift e
Xfx swift modelinin biosu techpowerup sitesine olması lazım. Filtreleyip bakın. Doğrulanmış ise yükleyin.

Her modelin kendine ait vbios sürümü var olmuyor öyle, sıkıntı çıkar.

Edit : baktım yokmuş. Bilemiyorum doğrusu risk alıp bir şey söylemem doğru değil.

XFX Swift modelinin BIOS'u TechPowerUp sitesine olması lazım. Filtreleyip bakın. Doğrulanmış ise yükleyin.

Her modelin kendine ait VBIOS sürümü var olmuyor öyle, sıkıntı çıkar.

Edit: Baktım yokmuş. Bilemiyorum doğrusu risk alıp bir şey söylemem doğru değil.

İki kart arasında sadece 2cm fan uzunluğu ve aydınlatma farkı var BIOS atacağım gibi duruyor araştırıp.

XFX Swift modelinin BIOS'u TechPowerUp sitesine olması lazım. Filtreleyip bakın. Doğrulanmış ise yükleyin.

Her modelin kendine ait VBIOS sürümü var olmuyor öyle, sıkıntı çıkar.

Edit: Baktım yokmuş. Bilemiyorum doğrusu risk alıp bir şey söylemem doğru değil.

Nasıl anladınız hocam meraktan soruyorum

Arkadaşlar 8 dakikalık FurMark'daki ekran kartımın vaziyeti bu şekilde. Herhangi bir performans düşüklüğü veya fazla ısınma görebiliyor musunuz ona göre iade edeceğim kartı.

1737313139575.webp

Arkadaşlar 8 dakikalık FurMark'daki ekran kartımın vaziyeti bu şekilde. Herhangi bir performans düşüklüğü veya fazla ısınma görebiliyor musunuz ona göre iade edeceğim kartı.

Eki Görüntüle 116619
Hot spot sıcaklığı normalin üstünde iade edin.

Nasıl anladınız hocam meraktan soruyorum
Ekran kartı durduk yere 100 fanda çalışmaz ihtiyacı kadar kullanır zaten arkadaş baktı biosu değiştirmişler.