RX 6800 XT menülerde bile %100 fan açıyor

Adam ben ilk sahibiyim yurt dışından aldım 1.5 senedir bende vs demişti hocam.

Hep öyle derler kim gerçeği söyler ki?

Ne yapmamı önerirsiniz?

AMD kartlara VBIOS atılımını öğrenip BIOS atacaksınız başka yapacağınız bir şey yok. Allah'tan sıcaklık olsun, stutter takılma WattMan vs tarzı derdiniz yok.

Orijinal VBIOS yüklediğiniz de sorununuz çözülmesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal VBIOS da yok ki xfx merc modelinin biosu var onu atsam sorun olur mu xfx swift e

Orijinal VBIOS da yok ki xfx merc modelinin biosu var onu atsam sorun olur mu xfx swift e
Xfx swift modelinin biosu techpowerup sitesine olması lazım. Filtreleyip bakın. Doğrulanmış ise yükleyin.

Her modelin kendine ait vbios sürümü var olmuyor öyle, sıkıntı çıkar.

Edit : baktım yokmuş. Bilemiyorum doğrusu risk alıp bir şey söylemem doğru değil.

İki kart arasında sadece 2cm fan uzunluğu ve aydınlatma farkı var BIOS atacağım gibi duruyor araştırıp.

Nasıl anladınız hocam meraktan soruyorum

Arkadaşlar 8 dakikalık FurMark'daki ekran kartımın vaziyeti bu şekilde. Herhangi bir performans düşüklüğü veya fazla ısınma görebiliyor musunuz ona göre iade edeceğim kartı.

Kardeşimin ekran kartı RX 6800 XT SWFT 319 ekran kartı
İyi ki kardeşime vermişim satacaktım normalde.

Hot spot sıcaklığı normalin üstünde iade edin.

Nasıl anladınız hocam meraktan soruyorum
Ekran kartı durduk yere 100 fanda çalışmaz ihtiyacı kadar kullanır zaten arkadaş baktı biosu değiştirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…