RX 6900 XT için Pullsar Ice Dragon Kryosheet Efficient alınır mı?

Dagster3532

Becerikli
RX 6900 XT Sapphire Nitro+ için kullanılacak. Macun denendi ancak çekirdek 80-85 dereceye, hotspot ise kapak açık olduğu halde 100 dereceye çok rahat çıkıyor. Faz değişimli PTM 7950 gibi bir çözüm işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim hotspot 110'lara dayanıyordu Thermalright Helios sonrası 90'a düşmüştü. PTM'de benzer performans verir.

Benim hotspot 110'lara dayanıyordu Thermalright Helios sonrası 90'a düşmüştü. PTM'de benzer performans verir.

Bu Pullsar için ne diyorsunuz hocam? Malum, PTM gelmeyecek. Helios'un zaten stoku yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneririm, aynısını RX 6500 XT ekran kartıma uyguladım. VALORANT ekran kartı kullanmasa da eskiden 85 derece civarıyken şu anda 50-55 derecelerde geziniyor.

Öneririm, aynısını RX 6500 XT ekran kartıma uyguladım. Valorant ekran kartı kullanmasa da eskiden 85 derece civarıyken şu anda 50-55 derecelerde geziniyor.

Büyük çip için yeterli olur mu hocam? Dikdörtgen devasa bir şey bu kartın çipi.

Büyük çip için yeterli olur mu hocam? Dikdörtgen devasa bir şey bu kartın çipi.
Yeterli gelir hertürlü. İstersen işlemciye bile kullanırsın büyüklüğü öyle yani.

Uygulamadan önce 2-3 dakika buzlukta bekletirsen işin çok kolaylaşıyor. Parmakların terliyken de dokunmamanı tavsiye ederim. Mümkünse eldivenle.

Son düzenleme:

Umarım bu değerler düşer. Kartı camdan atacağım yoksa. Kasa kapağı açıkken bile aldığım değerler bu şekilde. Üstelik macun yeni değişti.

Öncesi sonrası testi gelirse memnun olurum bende arada kaldım bunu alıp almamak arasında.

Benim kart neredeyse fan açmayacak şekilde çalışıyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…