RX 6900 XT Sisteme Kasa Tavsiyesi

Makaleler
1
Yer
Bitlis
Bütçe 5 bin TL bandında olmakla birlikte aklımdaki modeller H7 Flow 2024, Fractal Design Torrent Compact, Lian Li O11 Dynamic Mini ve Lancool 215 modelleri var. Önerileri bekliyorum, en iyi gördüğüm model H7 Flow 2024. H6 Flow modeli de var ama H7 Flow daha iyi geldi gözüme. İşlevsellik ayrı bir konu.

Tüm parçalar:
Ryzen 7 7700
ASUS B650M-R
24x2 Gskill RAM
Enermax Liqmax Flo 240 SR
Sapphire RX 6900 XT Nitro + SE
Delta 750W 80+ Platinum

H7 Flow derim ben aralarından. Belki daha iyi hava akışı sağlayan, daha donanımlı kasalar vardır bütçe dahilinde fakat H7 Flow çok zarif bir kasa.

AIO kullanıyosan Torrent'i ele direkt. Açık bir şekilde AIO'lar için dizayn edilmemiş bir kasa. H7 Flow 2024 ise bana biraz gereksiz geliyor. Hani mATX'li bir sistemde biraz garip durur bence. Alttaki fanlara pek ihtiyacın olmayacak ve oraya fan kurulmadı mı biraz garip duracağı kesin . Şahsen ben O11 Mini veya Lancool 216 alırdım.

@4312, Anakartı değiştiririm ya, o da durmaz bence. X670E Gaming Plus düşünüyorum paralelinde. Anakart da beyaz olursa yavaştan gri beyaz sistem yükleniyor diyeceğim.

Ek olarak Vatan'da bu modeller indirimde dikkatimi çekti. Önerdiğiniz var mı?

@Mithat Berhan, ATX bir sistem kuracaksan ve fanlara da bütçen yetiyorsa o zaman olabilir derim. Tabii gene biraz fazlalık olacak zira işlemci ve ekran kartı pek ısınmayacak ama estetik için neden olmasın. Bir de beyaz sistem için O11 Mini daha iyi durur bence.

Kasalar için konuşacak olursam; ilkinin fanları traktördü yeni versiyon falan getirdiler ve fanlar ne hale geldi bilmiyorum ama ilk versiyonun fanları traktör. İkincisinin önü kapalı ve alttan hava almıyor, uzaktan bakınca airflow kısmı zayıf olur gibi duruyor. Üçüncüsü ise bir diğer O11 klonu ama tipsiz duruyor açıkçası. Bunun yerine H6 Flow'u daha çok tercih ederim şahsen. Daha minimalist duruyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…