RX 7600 alınır mı?

3035

Yetkin
RX 7600 almak istiyorum, RTX 4060 ile başabaş ve çok daha uygun fiyatından dolayı. 7xxx serisi daha düzgün diyorlar. Hiç bu kartı alıp sorun yaşadığınız oldu mu? Yaşadıysanız ne yaşadınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç ufak bir şeyler yaşadım ama ben RX580 gibi bir karttan geçtiğim için sorunsuz diyebilirim RX7600 için. Tabii bu söylediklerim kendi deneyimim. 1 yıl olacak neredeyse kullanalı. Genel olarak memnunum.

1 aydır kullanıyorum, neredeyse hiç sorun yaşamadım. Sadece Undervolt sevmiyor, birazcık bile yapsam hemen PUBG çöküyor

@Türkü, @xahve, stutter, framespike (UV yapmadan) çökme vs yaşadınız mı?

Bir de hangi modellerini aldınız (Asus, MSI vs)

1 aydır kullanıyorum, neredeyse hiç sorun yaşamadım. Sadece Undervolt sevmiyor, birazcık bile yapsam hemen PUBG çöküyor
Ben de arma da birkaç kez ve bir de PUBG de çökme yaşadım. Arma da sorun kalmadı. Grafik ayarlarını kurcaladığımı hatırlıyorum. PUBG de yüksek grafiklerde oynadığım zaman çöküyordu neredeyse devamlı. Yine grafik ayarı düşürerek çözdüm. Aylardır stabil gidiyor. UV denemedim hiç fakat pek de gerek yok zaten.

@Türkü, @xahve, stutter, framespike (UV yapmadan) çökme vs yaşadınız mı?

Bir de hangi modellerini aldınız (Asus, MSI vs)
Evet çökme yaşadım fakat dediğim gibi bu kalıcı değildi. Genel olarak sorun çıkartmadığı için memnunum ben. Eski nesil kartları gibi değil artık. Çökme falan filan çok nadir olsa bile çözülebildiğini gözlemledim.
ASUS Dual v2 modeli benim ekran kartım. Evet çökme yaşadım fakat dediğim gibi bu devamlı olmadı. Bir kaç kez rastladım o da ilk kullanmaya başladığım zamanlar.

Son düzenleme:
Sapphire Pulse Radeon RX 7600 benim kartım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…