Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
1 aydır kullanıyorum, neredeyse hiç sorun yaşamadım. Sadece Undervolt sevmiyor, birazcık bile yapsam hemen PUBG çöküyor 
Ben de arma da birkaç kez ve bir de PUBG de çökme yaşadım. Arma da sorun kalmadı. Grafik ayarlarını kurcaladığımı hatırlıyorum. PUBG de yüksek grafiklerde oynadığım zaman çöküyordu neredeyse devamlı. Yine grafik ayarı düşürerek çözdüm. Aylardır stabil gidiyor. UV denemedim hiç fakat pek de gerek yok zaten.1 aydır kullanıyorum, neredeyse hiç sorun yaşamadım. Sadece Undervolt sevmiyor, birazcık bile yapsam hemen PUBG çöküyor![]()
Evet çökme yaşadım fakat dediğim gibi bu kalıcı değildi. Genel olarak sorun çıkartmadığı için memnunum ben. Eski nesil kartları gibi değil artık. Çökme falan filan çok nadir olsa bile çözülebildiğini gözlemledim.
ASUS Dual v2 modeli benim ekran kartım. Evet çökme yaşadım fakat dediğim gibi bu devamlı olmadı. Bir kaç kez rastladım o da ilk kullanmaya başladığım zamanlar.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Sapphire Pulse Radeon RX 7600 benim kartım.Ben de arma da birkaç kez ve bir de PUBG de çökme yaşadım. Arma da sorun kalmadı. Grafik ayarlarını kurcaladığımı hatırlıyorum. PUBG de yüksek grafiklerde oynadığım zaman çöküyordu neredeyse devamlı. Yine grafik ayarı düşürerek çözdüm. Aylardır stabil gidiyor. UV denemedim hiç fakat pek de gerek yok zaten.
Evet çökme yaşadım fakat dediğim gibi bu kalıcı değildi. Genel olarak sorun çıkartmadığı için memnunum ben. Eski nesil kartları gibi değil artık. Çökme falan filan çok nadir olsa bile çözülebildiğini gözlemledim.
ASUS Dual v2 modeli benim ekran kartım. Evet çökme yaşadım fakat dediğim gibi bu devamlı olmadı. Bir kaç kez rastladım o da ilk kullanmaya başladığım zamanlar.