RX 7600 ekran kartı masaüstündeyken 3 GB çalışıyor

Kaordi

Çalışkan
Ekran kartım masaüstünde 3GB çalışıyor.

Bilgisayarı aldığımız günden beri oynadığımız oyunlar 10-15 dakikada bir çöküyor.

• The Last of Us Part II,
  • God of War: Ragnarok,
  • Red Dead Redemption 2
  • Ve benzeri oyunlar.

Eski sürücülerin çoğunu test ettik, sorunu çözemedik.

The Last of Us Part 2'de maksimum grafikler ile ortalama 90-140 FPS arasında oynuyoruz ama yine de oyundan atıyor.

Arkadaşım RTX 3060 sistem kullanıyor, benim işlemcim ekran kartım daha iyi olmasına rağmen aynı grafiklerde GTA 5'te benden 10 FPS daha yüksek alıyor.

Bu durum çok saçma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizde iGPU var. En azından Epey'de öyle yazıyor. Videoda bunu nasıl kapatacağınız anlatılıyor.

Ek olarak o sisteme 2x16 GB kit bellek almanızı öneririm. Genel olarak güncel oyunlarda artık şart. Elinizdeki belleğin CL değeri yüksek yani satın ve bağlantıdaki kiti alın. Şimdilik bütçeniz yoksa da ileride kesinlikle yapın.

Bunun dışında BIOS ayarları yapmayı da unutmayın.

Çökme sorunu konusunda bilgim yok. Ama genel bir sistem güncelleme ve bakım yapabilirsiniz. Bağlantıda kabaca açıkladım. Eksik sürücü, uygulama vb. varsa yükledikten sonra bu çökmeler de çözülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…