cakiiiiiii3

Uzman
1 aydır servisle uğraşıyorum. Ekran kartım RX 7700 XT. Arkadaşlar, bu ekran kartı Valorant, GTA 5 gibi oyunlarda istediğim gibi çalışmıyor; takılma oluyor. Arkada ne Discord ne de kayıt programı açabiliyorum. Bunaldım, sıkıldım artık.
Servise götürüyorum, Valorant, PUBG, FIFA, Battlefield gibi oyunlarda 4K test edip "sorun yok" diyerek geri yolluyorlar. Kaç kere söyledim; GTA 5 ve Minecraft'ta bariz droplar yaşadığımı belirtmeme rağmen test edilmiyor. Zaten neden 4K test yapılıyor ki?
Ben bu ekran kartını satsam zararına satarım. Ee, benden kaynaklı bir sorun da yok. O yüzden tek çarem iade ya da herhangi bir NVIDIA kartla değiştirmek. Bunu bir şekilde servise veya İtopya'ya nasıl anlatabilirim?
Mesela İtopya'ya ekran kartını verip üstüne para da vererek başka bir ekran kartı alabilirim, sorun yok. Yeter ki alsınlar şunu benden.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya Sinerji vs. yerlerden ürün almayın. Tek tek toplayın sisteminizi. Adamlar bozuk mal satıp arkasında durmuyor.

1 aydır servisle uğraşıyorum. Ekran kartım RX 7700 XT. Arkadaşlar, bu ekran kartı Valorant, GTA 5 gibi oyunlarda istediğim gibi çalışmıyor; takılma oluyor. Arkada ne Discord ne de kayıt programı açabiliyorum. Bunaldım, sıkıldım artık.
Servise götürüyorum, Valorant, PUBG, FIFA, Battlefield gibi oyunlarda 4K test edip "sorun yok" diyerek geri yolluyorlar. Kaç kere söyledim; GTA 5 ve Minecraft'ta bariz droplar yaşadığımı belirtmeme rağmen test edilmiyor. Zaten neden 4K test yapılıyor ki?
Ben bu ekran kartını satsam zararına satarım. Ee, benden kaynaklı bir sorun da yok. O yüzden tek çarem iade ya da herhangi bir NVIDIA kartla değiştirmek. Bunu bir şekilde servise veya İtopya'ya nasıl anlatabilirim?
Mesela İtopya'ya ekran kartını verip üstüne para da vererek başka bir ekran kartı alabilirim, sorun yok. Yeter ki alsınlar şunu benden.
Sistemin darboğaz oluyor olabilir mi? Tam özelliklerini atar mısın ?
Birkaç sistem ayarını da kaçırmış olabilirsin mesela oyunlar ekran kartını kullanmıyor olabilir.
MSI Afterburner ile kullanımları izlemeni ve sorunun asıl kaynağını bularak iade veya servis talebi iletmen daha kesin sonuç verir.

Hocam arkadaki garanti etiketini sökmediyseniz zararda vermediyseniz fiziksel iade edebilirsiniz, iade etmeden tarihi saati gösterip takılmayı gösteren bir video çekin ve bir kağıda işte böyle sorunum var bir sürü sistemde denedim olmadı sizden isteğim iade diyin.

Bende Sinerji'den 7800XT aldım. Sonuçta adamlar üretmiyor satıyor ama iade politikası kötü çok şikayet var. Bende ekstra bir kart yok diye iade ile uğraşmadım AMD'den nefret ettim kartı satıp 3080 Ti aldım. Ölüsü AMD'den daha iyi NVIDIA kartların.