Isınınca çalışıyor değil mi? Varsayılan yaptım şu an fanlar durdu.Boşta fan çalışmaz zaten, boşu boşuna dönüp kendini yormuyor. Hem daha az tozlanıyor hem de gereksiz yere çalıştırmadığı için daha uzun ömürlü olur. Default bırak. Gereksiz ayar yapıyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet, ısınınca çalışıyor. Boşta çalışmıyor. Yeni nesil kartlar böyle artık, o yüzden elleme.Isınınca çalışıyor değil mi? Varsayılan yaptım şu an fanlar durdu.
Eki Görüntüle 25437
Oyuna girer girmez çalışmaz, belli bir dereceye ulaşınca çalışmaya başlar. Çalışır mı diye endişe etme, çalışır.
Zaten öyle olması lazım. Boştayken niye kafa ütülesin?Eki Görüntüle 25438
Teşekkür ederim ayarı dengeliye aldım boştayken çalışmıyor oyuna girince bakarım çalışıyor mu diye.
Oyuna girer girmez çalışmaz, belli bir dereceye ulaşınca çalışmaya başlar. Çalışır mı diye endişe etme, çalışır.
GTX 750 Ti'dan geçiş yapınca böyle oluyor. Fakirlik işte
Sorun yok hocam. Bu arada Smart Access Memory kapalıysa aç, ciddi performans artışı sağlıyor.GTX 750 Ti'dan geçiş yapınca böyle oluyor. Fakirlik işte![]()
Sorun yok hocam. Bu arada Smart Access Memory kapalıysa aç, ciddi performans artışı sağlıyor.
Böyle yazıyor.
SmartAccessMemory özelliğini açtım ve BIOS'ta ayar vardı onu yapmadan önce RAM 4800 MHz'de çalışıyordu açınca 5200 MHz oldu hızı. Bir de chipset sürücüsü indirdim başka yapacak şey yok sanırsam. Performansım düzeldi.
Son düzenleme:
Güzel, güle güle kullan.
Usta hiç gözükmüyorsun uzun zamandır.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-