Çözüldü RX 7700 XT'li sistemde Twitch sayfasında ekran yazıları gidip geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GGiyotin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 227
  • Etiketler Etiketler
    ekran
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GGiyotin

Başarılı
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar.

Monitörümde sadece Twitch sayfasında aşağıda yer alan videoda da görüleceği gibi yazıların mouse hareketlerine bağlı olarak yanıp sönme, gidip gelmesi gibi değişik bir sorunu mevcut.Başka sayfalarda bu şekilde bir sorun ile karşılaşmadım. Monitör (Acer VG271U M3 180Hz) Hz değerini 60'a alınca sorun düzeliyor ama 180 Hz'de bu sorun başlıyor.

Başka monitörde de denedim yine aynı sorunu yaşıyorum. Ekran kartımın (RX 7700 XT) sürücüleri güncel. Bu sorun ile karşılaşmadığım eski sürümü de denedim ama yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Video.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de 7700XT kartım var. Ve bunun benzerini bende yaşıyorum,ekran kararıp gidip geliyor. Son güncellemeden sonra oldu. Alt Tab yapınca. Veya VLC Player kullanırken oluyor.

Benim de 7700XT kartım var. Ve bunun benzerini bende yaşıyorum,ekran kararıp gidip geliyor. Son güncellemeden sonra oldu. Alt Tab yapınca. Veya VLC Player kullanırken oluyor
Windows 10'da bu sorunu yaşıyordum. Windows 11'e geçtim halen devam ediyor. Tam bu sıralarda güncel BIOS çıktı, onu da yükleyince ister istemez BIOS ayarları sıfırlandı ama halen sorun devam ediyor.

Büyük ihtimal ekran kartı driveri ile alakalı. Ben eski güncellemeleri yükleyeceğim. Belki o zaman düzelir.

Donanım hızlandırmayı kapatınca düzeliyor bende de aynı sorun aynı ekran kartı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…