Detaylar
Kim cevapladı?TahaBal
Uzman
Arkadaşlar CS2 ve oyun yayın yazılım için sistem toplayacağım. CS2 işlemci istediğini biliyorum. 9000 serisi yeni teknolojiler barındırıyor. Drop girer mi bilmiyorum ne dersiniz ne önerirsiniz?
Sadece CS2 oynayacaksanız bence mantıklı değil. Ekran kartı yerine işlemciye önem vermelisiniz. Eğer CS2 dışında oyun oynarsanız 9070XT alınabilir. Ayrıca drop girip girmediğini anlamak için internetten kullanıcagınız işlemci ve ekran kartının oyun testlerine bakabilirsiniz. %1 Low ve %0.1 Low ne kadar ortalama FPS'e yakın olursa drop o kadar az girer. Tabii drop farklı nedenlere bağlı da oluşabilir.
dalmatianpelican
Yetkin
Bütçe varsa 9070xt daha ıyı olur tabi.
???Sadece CS2 oynayacaksanız bence mantıklı değil. Ekran kartı yerine işlemciye önem vermelisiniz. Eğer CS2 dışında oyun oynarsanız 9070XT alınabilir. Ayrıca drop girip girmediğini anlamak için internetten kullanıcagınız işlemci ve ekran kartının oyun testlerine bakabilirsiniz. %1 Low ve %0.1 Low ne kadar ortalama FPS'e yakın olursa drop o kadar az girer. Tabii drop farklı nedenlere bağlı da oluşabilir.
100 FPS fark var gibi.
Dosya Ekleri
Yazılım için kullanacaksan NVIDIA tarafına yönelmen daha iyi olur. İkisi arasında tabii ki de 9070XT seçilmeli ama sadece CS2 oynayacaksan ekran kartı yerine işlemciye de ağırlık verebilirsin.
Espor için yeterli ekran kartında takıldım.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-