En azından 5070Ti almaya bakın mesela. Sorunlarınızın ekran kartı kaynaklı olduğuna emin misiniz? 7800XT, 7900XT bunlar her şeye rağmen doğru sürücüyle kullanınca en sorunsuz AMD kartlar bence.Peki farklı bir öneriniz var mıdır NVIDIA ekran kartına geçmek istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000-30.000 TL
bilal adem
Uzman
7800XT varken 30.000 TL bütçe ile kart almak bana sorarsanız israf ancak çok istiyorsanız 5070 bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim sadece bir istekti zaten ihtiyaç değildi belki daha sonra o zaman.
En azından 5070 Ti almaya bakın mesela. Sorunlarınızın ekran kartı kaynaklı olduğuna emin misiniz? 7800XT, 7900XT bunlar her şeye rağmen doğru sürücüyle kullanınca en sorunsuz AMD kartlar bence.
Yani aslında eminim ama bazen böyle enteresan takılmalar ve hatalar alabiliyorum.
Sorununuzla ilgili bir konu açın, çözmeye çalışalım.Çok teşekkür ederim sadece bir istekti zaten ihtiyaç değildi belki daha sonra o zaman.
Yani aslında eminim ama bazen böyle enteresan takılmalar ve hatalar alabiliyorum.
bilal adem
Uzman
Sorununuzla ilgili bir konu açın, çözmeye çalışalım.
Tamamdır çok teşekkür ederim, belirgin bir sorun yaşadığımda yardım isteyeceğim.