RX 7800 XT garanti sürecinde ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aytg35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 41

aytg35

Üyecik
Merhaba arkadaşlar, 1.5 sene önce almış olduğum Sapphire 7800 XT Nitro+ ekran kartımın RGB şeridi maalesef resmi sitesindeki yazılımını indirdikten sonra çalışmayı bıraktı.

Biraz araştırdığımda kronik ve yazılımsal bir sorunmuş. Ürünü garantiye yolladım, tamir edebileceklerini düşünmüyorum. Servis raporu değişim/iade çıkarsa, iade kabul etmek malum ülke şartlarından dolayı mantıksız geliyor. Güncel ekran kartlarını bilmediğim için sizlere danışmak istedim.

Ürünü Hepsiburada'dan aldım, resmi satıcı Hepsiburada değişimde emsal olarak ne teklif edilirse kabul etmeliyim? Ne teklif edilmezse kabul etmemeliyim? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Düşük model önerirlerse eğer bence kabul etme, olduğu gibi kullan; sırf RGB yüzünden model düşürmeye de değmez. Üst model ya da aynı modeli önerirlerse alabilirsin gibi. RGB benim gözümde çok önemli olmadığı için çok sorun etmezdim ben ama farklı düşündüğümüz için siz servise vermişsiniz bile.
  • Kabul: RX 7800 XT, RX 7900 GRE, RX 9070, RTX 4070 Super, RTX 5070.
  • Kabul etme: RX 7700 XT ve altı, RTX 5060 Ti ve altı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…