BayRakipsiz

Başarılı
Merhaba, Sinerji bilgisayardan elden teslim aldım. Aldığım ilk günden beri videoda gösterdiğim sorun oluyor. Yazarak anlatması biraz zor ama videoda iyi anlattığıma inanıyorum. Sebebi nedir, garantiye göndermeme gerek var mı yoksa çözümü var mı? Şimdiden yardımcı olma çabasına girenlere çok teşekkürler.

• DDU ile temiz kurulum yaptım.
  • Eski yeni sürümleri denedim.
Video Linki:

Sistem:
  • R7 5800X
  • RX 7900 GRE
  • 32 GB 3600MHz RAM
  • B550 F anakart
  • 1TB M.2 SSD

Son düzenleme:
AMD kartlarında son kullanıcının yapabileceği Firmware veya BIOS güncelleme imkanı bulunmamaktadır.
Benim bugüne kadar yaptıklarım fake idi o zaman?

Tekrar bir güncelleme: Takip ettiğim siteye baktığımda ürün arena bilgisayara geri gönderildiğini gördüm. Tekrar aradım ve tekrar mail attım. Sorunu anlattım. Müşteriye teslim etmeyi durdurdm. Tekrar yetkili servise gönderecekler. Daha önceki mailde YouTube'a liste dışı sorunu gösterdiğim video yüklemiştim. Görüntüleme 0. izlememişler.
Sorun çözülmeden geri gelirse kartı bana yollayın, video çekerim.

Benim bugüne kadar yaptıklarım fake idi o zaman?

Sorun çözülmeden geri gelirse kartı bana yollayın, video çekerim.
Tamam kesin yollacağım hata İstanbul içiyse elden gelir teslimde edebilirim. Çok teşekkürler

Sapphire global e mail attım ve Türkiye ServisPoint'ten bilgi almışlar ve aşağıdaki videoları bana göndererek hiçbir sorun olmadığını belirttiler. :( açıkçası anlam veremiyorum. Ekran kartı bana geldiğinde ve tekrar sorun yaparsa @Recep Baltaş in dediği gibi ekran kartını ona göndereceğim. Recep beydede sorun olmazsa artık alternatif çözüm yolları arayacağım. Ekstra bilgi olursa konuyu güncellemeye devam edeceğim. Yardım eden ve etmeye çalışan herkese teşekkür ederim. Aşağıdaki videoları olduğu gibi paylaştım. Bazılarında nedense ses yok.​

1

2

3

Son düzenleme:
Servispoint'e benim Sapphire Pulse RX 6700 XT kartı ısınma ve fan hızı probleminden ötürü vermiştim Endeks Bilişim aracılığıyla. Soruna sadece "ısınıyor" yazmalarına rağmen sıfır değişim yapılmıştı. Sizde fan problemi varken macun değişimi yapılması saçma olmuş. Burada aracı firma düzgün iş yapmıyor olabilir.

Sizin soruna gelecek olursak, ben böyle sorun yaşamış olsam öncelikle farklı bir kasada test ederdim kartı. Bunu denediniz mi, başka kasada da aynı sorunu yapıyor mu?

Servispoint'e benim Sapphire Pulse RX 6700 XT kartı ısınma ve fan hızı probleminden ötürü vermiştim Endeks Bilişim aracılığıyla. Soruna sadece "ısınıyor" yazmalarına rağmen sıfır değişim yapılmıştı. Sizde fan problemi varken macun değişimi yapılması saçma olmuş. Burada aracı firma düzgün iş yapmıyor olabilir.

Sizin soruna gelecek olursak, ben böyle sorun yaşamış olsam öncelikle farklı bir kasada test ederdim kartı. Bunu denediniz mi, başka kasada da aynı sorunu yapıyor mu?
Hayır. Başka kasada denemedim. Başka kasa imkanım yok

Sorun PSU kablosunda olabilir kabloyu değiştirin ve tam takılı olduğundan emin olun başıma gelmişti ilginç bir şekilde kabloyu değişince düzeldi bence ekran kartında bir sorun yok.

Sorun PSU kablosunda olabilir kabloyu değiştirin ve tam takılı olduğundan emin olun başıma gelmişti ilginç bir şekilde kabloyu değişince düzeldi bence ekran kartında bir sorun yok.
Farklı kabloları denedim. Evet bende uzun süre ekran kartında sorun olmadığını düşündüm ama Asus tuf 3070 kullandım hiç bir sorun yapmadı. 7900 gre ilgili yabancı kaynaklarda buna benzer sorunlar gördüm. Dediğin gibi bazılarında yazmıştı anakart

Farklı kabloları denedim. Evet bende uzun süre ekran kartında sorun olmadığını düşündüm ama Asus tuf 3070 kullandım hiç bir sorun yapmadı. 7900 gre ilgili yabancı kaynaklarda buna benzer sorunlar gördüm. Dediğin gibi bazılarında yazmıştı anakart
Anakart bios update ve farklı kablolar öneriliyor ikisini de denediniz mi?