RX 7900 XT için GPU destek aparat önerisi

UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar GPU kartının aşağıya doğru çökmemesi için tutucu önerisi istiyorum. Fotoğrafta kasamın içi görünüyor, modeli zoko king. Ekran kartımı yeni sipariş verdim 3 fanlı ve ağır olduğu için sağlam tutucu önerisi istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0162.webp
    202,9 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_0164.webp
    152,4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna PCI slotundan vidalanan tarz bir destek aparatı alabilirsin. Bulduğun, estetiği hoşuna giden birini al geç, özlerinde vidalı çubuk hepsi

Sapphire modelini almıştın sen sanırım onların içinden destek aparatı çıkıyor.

bu şekildedir genelde, çok yukarı doğru kaldırma soketi kırarsın.

Evet uzatılır ama hangi model 7900 aldın? İçinden zaten çıkıyorsa almana gerek yok.
7900XT Sapphire Nitro içinden çıkıyor fakat vidalama tarzı bir aparat o yüzden onunla uğraşmak istemiyorum bu attığın sağlam tutar mı

7900XT Sapphire Nitro içinden çıkıyor fakat vidalama tarzı bir aparat o yüzden onunla uğraşmak istemiyorum bu attığın sağlam tutar mı
Hocam tutar fakat kendi geldiği ile yapman daha iyi olur. Daha kaliteli, daha şık duruyor. Yeni ekran kartını takarken o vidaları çıkarıcaksın zaten her türlü, ekstra uğraşmıyorsun takmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…