Sanırım 8 Ocak 2025'te çıkacak. Çıktıklarında 7000 serisi daha ucuz olur mu? Ve biraz daha fark koyup 8000 serisi mi alınmalı?
Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Fiyat yok, performans yok, sızıntı yok, üst seviye kartlar çıkmayacak, neredeyse kesin hiçbir bilgi yokken ne diyelim ki?
XXXX serisi beklenmeli mi diyenlere tek dediğim şey ihtiyacın varsa ve bekleyemem diyorsan şu an al. Yok az daha beklerim diyorsan bekle.
XXXX serisi beklenmeli mi diyenlere tek dediğim şey ihtiyacın varsa ve bekleyemem diyorsan şu an al. Yok az daha beklerim diyorsan bekle.
Son düzenleyen: Moderatör:
Geraltın kılıcı
Üstün
Beklenmemeli gibi duruyor. 7xxx serisini daha satacaklar da ondan sonra gelecek.Sanırım 8 Ocak 2025'te çıkacak. Çıktıklarında 7000 serisi daha ucuz olur mu? Ve biraz daha fark koyup 8000 serisi mi alınmalı?
Hocam 7xxx serisinin stoklarını erittikten sonra çıkacak zaten.Fiyat yok, performans yok, sızıntı yok, üst seviye kartlar çıkmayacak, neredeyse kesin hiçbir bilgi yokken ne diyelim ki?
Xxxx serisi beklenmeli mi diyenlere tek dediğim şey ihtiyacın varsa ve bekleyemem diyorsan şu an al. Yok az daha beklerim diyorsan bekle.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında şu an pek bir şey demek doğru olmayabilir ama ben olsam beklerdim zira son zamanlarda AMD'nin Nvidia'yı geçmek için ne kadar çok uğraşıp da yeni yazılımlar geliştirdiğini gördük. Yeni serisinde neler görürüz bence sen düşün ama olmayadabilir yine de yenidir hem daha performanslı değilse neden çıksın ben her türlü beklerdim.Sanırım 8 Ocak 2025'te çıkacak. Çıktıklarında 7000 serisi daha ucuz olur mu? Ve biraz daha fark koyup 8000 serisi mi alınmalı?
Arkadaşlar teknolojik cihazların neredeyse hepsi fiyat olarak şu süreçte düşmez. Ya sabit kalır ya da zamlanir. Fiyat düşmesi cok zor.
Almak zorunda olunca alacaksin, satici almak zorunda olduğunu biliyor zaten. Ister bağımlılık de ister ihtiyaç. Her türlü satiyor.
Almak zorunda olunca alacaksin, satici almak zorunda olduğunu biliyor zaten. Ister bağımlılık de ister ihtiyaç. Her türlü satiyor.
Daha acı az tespit gördüm.Arkadaşlar teknolojik cihazların neredeyse hepsi fiyat olarak şu süreçte düşmez. Ya sabit kalır ya da zamlanir. Fiyat düşmesi cok zor.
Kendi ekonimi hocam anlattı bunu. Ekonomistler böyle goruyor, üzücü ama gerçek.
Telefonunu Çıkra
Üstün
- Makaleler
- 10
Acelen varsa bekleme. Acelen yoksa da kapak atacağın segmente bağlı. AMD üst segment ten çekildi giriş-orta larda bir şeyler yapabilir.
Umarım ust segment den kasıtları xx80 i kapsamıyordur. Geçmesini değil, daha ucuza benzer performans sunmasına da okeydim ben.
Umarım ust segment den kasıtları xx80 i kapsamıyordur. Geçmesini değil, daha ucuza benzer performans sunmasına da okeydim ben.
Acelem yok şükür. Sadece merak ettim.Acelen varsa bekleme. Acelen yoksa da kapak atacağın segmente bağlı. AMD üst segment ten çekildi giriş-orta larda bir şeyler yapabilir.
Yeni konular
-
Gamepower Medusa Rainbow 7.1 Surround oyuncu kulaklığı alınır mı?
- lazoyunoynay
-
-
-
-
-
-
NVIDIA App ile alınan ekran fotoğrafları Steam'de nasıl paylaşılır?
- SunseTTime
-
-