İncehesap'taki bu sistem alınır mı? https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/. Fiyatı güzel gibi. Şu anki 1060 3 GB'li sistemden geçeceğim. Bana 2K ve 1080p'de yüksek ayarlarda stuttersiz yüksek FPS versin yeter sistem. GTA Online, RDR2, PUBG gibi oyunlar oynuyorum genelde.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
Anakart, SSD ve kasa yükseltmeleri yap. Anakartı B650 yap, SSD'yi bütçende yer kalıyorsa Legend 900 Pro yap, kasayı kesinlikle VG3400S ya da CMT218 yap. Soğutucuya dokunma ama kesinlikle dışarıdan başka bir hava soğutma al. Çünkü hem yetersiz, hem sesli.
- Makaleler
- 1
Anakart ve SSD idare eder. RAM, kasa ve soğutucu çöp. Bütçe nedir?
35 bin.
Onu ben de fark ettim. Hepsini değiştiremem ama birkaçını değiştirebilirim. En kötü dedikleriniz hangileri? Onları değiştireyim bari.@28170, o bütçede özelleştirilmemiş bir 9060 XT sistem alabilirsiniz, çoğu parçası kötü olacak, mesela paylaşığınız sistemde anakart, RAM, SSD, kasa, soğutucu alınacak modeller değil.
Hocam özellikle bazı şeylerde kaliteden vazgeçilmediği sürece biraz zor, özellikle 16 GB 9060 XT olmasından dolayı.@28170, o bütçede özelleştirilmemiş bir 9060XT sistem alabilirsiniz, çoğu parçası kötü olacak, mesela paylaşığınız sistemde anakart, RAM, SSD, kasa, soğutucu alınacak modeller değil.
İndirimden 16.5k'ya bulsanız bile tüm sistem 37'den aşağı falan pek gelmiyor.
Kasayı kesinlikle, dediğim ikilinin PSU'su daha idare eder kullanılabilir. Sonra da anakart. Bütçe kalırsa SSD. Soğutucuyu sonradan da değiştirirsin zaten.Onu ben de fark ettim. Hepsini değiştiremem ama birkaçını değiştirebilirim. En kötü dedikleriniz hangileri? Onları değiştireyim bari.
Onu ben de fark ettim. Hepsini değiştiremem ama birkaçını değiştirebilirim. En kötü dedikleriniz hangileri? Onları değiştireyim bari.
Siz çıkabileceğiniz tavan bütçeyi söylerseniz yardımcı olayım.
Hocam özellikle bazı şeylerde kaliteden vazgeçilmediği sürece biraz zor, özellikle 16 GB 9060 XT olmasından dolayı.
İndirimden 16.5K'ya bulsanız bile tüm sistem 37'den aşağı falan pek gelmiyor.
Kasayı kesinlikle, dediğim ikilinin PSU'su daha idare eder kullanılabilir. Sonra da anakart. Bütçe kalırsa SSD. Soğutucuyu sonradan da değiştirirsin zaten.
Öyle, düzgün bir 9060 XT 16 GB sistem için 40/43 bin harcamak gerekiyor.
Bu sistemin A620M-HDV özelleştirmesi vardı, o iyiydi. Legend 900 Pro ve VG3400S de +200 liraya geçiyordu sadece. Şu anki halinde tüm anakartları vasat altı kalmış.Siz çıkabileceğiniz tavan bütçeyi söylerseniz yardımcı olayım.
Öyle, düzgün bir 9060 XT 16 GB sistem için 40/43 bin harcamak gerekiyor.