Ya zaten nadiren AC serisini oynarım baika oynadığım oyun yok ki hikayelide.
Hangi AC oyununu oynuyorsun ona bakalım ne kadar kullanıyor VRAM.
Ya zaten nadiren AC serisini oynarım baika oynadığım oyun yok ki hikayelide.
Hangi AC oyununu oynuyorsun ona bakalım ne kadar kullanıyor VRAM.
En son Valhalla oynadım PC aldıktan sonra param olursa shadows oynarım 1080p olduğundan 6 falan yer diye düşündüm ben.
Kullandığın anakart PCI sürümü ne? Rekabetçi oyuncuysan 8 GB al ama hikayeli oyuncuysan ve PCI sürümün 3.0 ise 8 GB alma.
Vallhalla'da o civarda kullanır deniyor. Shadows'ta sınıra gelebilir ama FSR ve birkaç ayar Tweak'la düşer kullanım. Yani yeter sana kısaca. Bütçen kısıtlıysa veya ileride upgrade ederim diyorsan, 8 de işini görecektir.
Evet çok fark ediyor. Herkes etmiyor sanıyor ama PCI sürümü düşükse az VRAM'li modellerin performansı yarı yarıya düşüyor. VRAM yüksekse PCI sürümünün bir öenmi olmuyor.
Evet çok fark ediyor. Herkes etmiyor sanıyor ama PCI sürümü düşükse az VRAM'li modellerin performansı yarı yarıya düşüyor. VRAM yüksekse PCI sürümünün bir öenmi olmuyor.
Dostum, ikisi arasında kaldıysan her zaman iyisini al. Ne zaman işe yarayacağı belli olmuyor. Ayrıca uzun bir süre kullanacağını düşünüyorum. Sadece eski oyunlarla sınırlı kalmayacaksın, gelecekte çıkacak oyunları da düşün.
Ben 32 GB RAM ile 16 GB RAM arasında kaldım. 16 yeter dedim. Kısa bir süre sonra hiç hesapta yokken ıcecat derlemeye başladım ve daha fazla RAM olsaydı benim için daha iyi olurdu. Keşke o zaman 32 alsaydım. Şimdi RAM da alınamıyor.
Olur diyorum. 8GB düşük VRAM. Anakartın ve oynadığın oyunlar ne?Teşekkür ederim hocam. 8 GB da sorun olmaz diyorsunuz o zaman.