Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Radeon Software'de bu özellik Sıfır RPM diye geçer. Eğer fanlar daima çalışsın istiyorsan bu özelliği kapat. Bu özelliğin açık olması bir zarar vermez. Eğer kapatmak istiyorsan, Performans > Ayarlanıyor > Fan Ayarı > Sıfır RPM.
Fan mı çalışıp duruyor? Detaylı bilgi verin. O esnada AMD destek ekibini çağırıyorum.
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @deadfellow @Valerys @The Man From Earth
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @deadfellow @Valerys @The Man From Earth
Drivefast
Uzman
Hocam ilk sistemi taktığım zaman calisti fanlar dönüyordu ondan sonra drivler felan kurarken baktım dönmüyor anlayamadımFan mı çalışıp duruyor? Detaylı bilgi verin. O esnada AMD destek ekibini çağırıyorum.
Merhaba,
Sistemi daha yeni aldım şimdi test ediyorum tam soktum yerine arada çalışıyor arada duruyor ben anlayamadım bilen birisi yardımcı olursa sevinirim yüke mi binmesi lazım?
Ne çalışıyor fanlar ise akıllı fan özelliği olunca 50 derece üstüne çıkmadan çalışmaz çıkınca çalışır.
- Makaleler
- 17
@Drivefast, evet dediğimiz gibi sanırım 50 derece olayından dolayı öyle.
Çok korktum herkes gülücük atıncaevet fanlardab bahsediyorum arada çalışıyorlar arada duruyorlardı.
Eski fanlar gibi boşta pancar motoru gibi çalışmasın, ses yapmasın, ömüru uzun olsun diye akıllı fan teknolojisini geliştirdiler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Drivefast
Uzman
Birazdan oyun indireceğim yazarım hocam.@Drivefast, evet dediğimiz gibi sanırım 50 derece olayından dolayı öyle.
Radeon Software'de bu özellik Sıfır RPM diye geçer. Eğer fanlar daima çalışsın istiyorsan bu özelliği kapat. Bu özelliğin açık olması bir zarar vermez. Eğer kapatmak istiyorsan, Performans > Ayarlanıyor > Fan Ayarı > Sıfır RPM.