Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. RX 9060 XT ekran kartımda 25.10.2'ye geçtiğimden beri CS2'de native'den farklı bir çözünürlük seçince FPS aynı kalıyor fakat oyun 30 FPS gibi kasıyor. DDU ile silip tekrar yükledim sürücüyü ama yine aynı. Eski sürücüye de geçmek istemiyorum çünkü güncel olması daha içime yatıyor. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
5
Şimdilik bir sonra ki güncelleme çıkana kadar geçici süreliğine bir önce ki sürüme geçiş yapabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam bu sürümde problem vardı yabancı birkaç forumda FPS sorunu yaşayan kullanıcılar görmüştüm.
Şimdilik bir sonra ki güncelleme çıkana kadar geçici süreliğine bir önce ki sürüme geçiş yapabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam bu sürümde problem vardı yabancı birkaç forumda FPS sorunu yaşayan kullanıcılar görmüştüm.

Çözüm

25.9.2 yükledim şimdi ve denedim sorun çözüldü. Ne zaman düzgün sorunsuz sürücü göreceğiz merak ediyorum.