RX 9060 XT fiyatı düşer mi?

Piyasaya hakim değilim o yüzden sormak istedim. Sizce düşer mi? Beklemeli miyim? İtopya'da 16.500 TL'ye düşmüş 8 GB versiyon, tek onu gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün bekleyebilirsiniz. Cuma günü gaming gecesi indiriminde belki düşer fiyatı. Onun dışında yükselmeyeceğinin de garantisi yok. İmkan varsa hemen almak daha mantıklı.

Yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum. İkinci el de düşüş olur; açıkçası benzer fiyattan 5.060 tavsiye ederim.

Piyasaya hakim değilim o yüzden sormak istedim. Sizce düşer mi? Beklemeli miyim? İtopya'da 16.500 TL'ye düşmüş 8 GB versiyon, tek onu gördüm.

Arada Amazon'da 16 GB olan 19-20 arasına düşüyor o da Amazon kendisi satarsa. Dün 5060 ekran kartı aldım tabii önerim değildir bana yeterli kendi tercihim. 9060XT 16 GB hadi VRAM faydası var bu kartta o da yok haha öneren de var o da ayrı komik

Son düzenleme:
Amaç oyun oynamak ise 5060 almak aşırı mantıksız. 9060 XT alın geçin. Dediğim gibi 2-3 gün indirim kovalayın. Düşmezse alabilirsiniz.

16 VRAM alabilecek kadar bütçem maalesef yok. Zaten 1080p oynadığım için de 8 VRAM'in birkaç sene daha idare edeceğini düşünüyorum gaming gecesi indirimlerine bakacağım birkaç hafta sonra almayı düşünüyorum.

Yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum. İkinci el de düşüş olur; açıkçası benzer fiyattan 5.060 tavsiye ederim.

Hocam 9060XT 5060 Ti seviyesindeyken 5060 alma niyetim hiç yok hem fiyatı AMD'ye göre pahalı.

9070 XT alacağım, aksine yükseldikçe yükseliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…