Nokia 6070

Becerikli
Ekran Kartı: RX 9060 XT 16 GB

Bugün MP oynarken 2 kez bilgisayar tepkisiz kalıp masaüstüne attı. Ekrandaki hatalar çıkıyor;

1760195538410.webp

Driver güncel, 25.9.1 mevcut. Windows'ta ek güncelleme kısmına da AMD Display olarak bir bildirim geldi (Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 32.0.21030.31). Onu da yükledim ancak denemedim sonrasında. Durum nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile silip son sürümü kurarak tekrardan deneyin.
AMD kendi yazılımı Cleanup Utility ile deneyeyim dedim, Safe Mode'da değil diye izin vermedi al diyerek başlattıktan sonra Windows'ta PIN kodu kullanılamıyor hatası aldım.
Son sürücü ile sorun yaşamayacağını düşünüyorum. 25.10.1 kullanırsan sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

Windows'u açabilirsem bu sefer öyle yapacağım.

Format sonrası BF6 destekli üstte linki verilen sürücüyü kurdum. 2. oyunda yine aynı hatayı verip oyundan atıyor. EA forumunda ve Steam'de aynı hatayı yaşayanlar konular açmış ve NVIDIA dahil... Birisi Betada aynı sorunla karşılaşıp XMP kapatmış ben de AMD karşılığı EXPO'yu kapattım BIOS'tan. Bakalım çözmese de iyi gelecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format sonrası BF6 destekli üstte linki verilen sürücüyü kurdum. 2. oyunda yine aynı hatayı verip oyundan atıyor. EA forumunda ve Steam'de aynı hatayı yaşayanlar konular açmış ve NVIDIA dahil... Birisi betada aynı sorunla karşılaşıp XMP kapatmış ben de AMD karşılığı EXPO'yu kapattım BIOS'tan. Bakalım çözmese de iyi gelecek mi?

Deneyin daha iyi olur.

Kapatmak da fayda etmedi, EA'in sorunu çözmesini bekleyeceğiz galiba.

Enpara üzerinden harcama itirazı oluşturdum oyun olması sebebiyle tam şekilde belge sunabildim mi emin değilim. Hata görüntüleri, EA iade hakkımın olmaması vs diye ekledim ama anlayabilen biri çıkacak ve iade olacak mı bakalım...

Son düzenleme: