ltcolbaron41

Uzman
Bu hatanın sebebi nedir? 9060XT 16 GB ekran kartı ve güncel sürüm yüklü.

IMG_20260106_204552.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartı sürücülerini silip temiz kurulum yaparak tekrar dener misiniz?
DDU'da Windows'un otomatik ekran kartı güncelleştirmelerini kapatabileceğiniz bir seçenek var. Onu da işaretleyin. Yoksa Windows kafasına göre driver yüklemeleri yapabiliyor.

AMD 25.12.1 sürücüsüyle birlikte yeni Chipset sürücüsü de yayınlamıştı. Anakartınızın modeline göre AMD'nin sitesinden o chipset sürücülerini de mutlaka yükleyin.

DDU ile ekran kartı sürücülerini silip temiz kurulum yaparak tekrar dener misiniz?
DDU'da Windows'un otomatik ekran kartı güncelleştirmelerini kapatabileceğiniz bir seçenek var. Onu da işaretleyin. Yoksa Windows kafasına göre driver yüklemeleri yapabiliyor.

AMD 25.12.1 sürücüsüyle birlikte yeni Chipset sürücüsü de yayınlamıştı. Anakartınızın modeline göre AMD'nin sitesinden o chipset sürücülerini de mutlaka yükleyin.

Hocam bunu her zaman yapmıyor arada yapıyor. Sebebi ne olabilir aynı karttan diğer sistemimde var onda yapmıyor. Hata veren sistem i5 12400. DDR4 sistem.

@Rhakios, Hiçbir işe yaramıyor. Sürekli BF6 oynayan birisi olarak, haftada 6-7 crash alıyorum. Aynı ekran kartı mevcut.
Farklı sürücülerle denediniz mi hocam? Ben 25.9.1 sürücüsüyle 15-20 saat kadar BF6 oynadım. Hiç çökme yaşamadım. 25.12.1 ile pek oynamadım ama 2-3 saatlik oyunumda onda da hata almadım.

İsterseniz 25.9.1 yükleyip onunla deneyin oynamayı.

@Rhakios, Oyunun çıkışından beri olan tüm sürücülerle oynadım, hepsinde de crash aldım maalesef.
Yaşamamanız çok iyi. Ben de geçen hafta hiç çökme yaşamadım, ancak bu hafta 2 kez crash aldım.
Canı isteyince crash vermiyor.

Bazen aşırı sinirleniyorum :)

@Rhakios, Oyunun çıkışından beri olan tüm sürücülerle oynadım, hepsinde de crash aldım maalesef.
Yaşamamanız çok iyi. Ben de geçen hafta hiç çökme yaşamadım, ancak bu hafta 2 kez crash aldım.
Canı isteyince crash vermiyor.

Bazen aşırı sinirleniyorum :)
Diğer oyunlarda da çökme yaşıyor musunuz yoksa sadece BF6'ya özel bir durum mu bu?