Sorun yok, eldeki tek RAM seçeneği o, Hynix zaten, caster-lancer arası farkı tam bilmiyorum, biri eski diğeri yeni sürüm olabilir, çok etkilemeyecektir. Önemli olan Hynix olması, Samsung-Micron olmaması yeterli AM5 için. 5060ti+2x16 6000 CL 30'a ben okey olurdum açıkçası, zaten 1080P'desin. 1440P geçtiğinde de çok üzmeyecektir, bahsettiğim teknolojiler ile. Frame Gen.+DLSS etki ediyor biraz gecikme artırıyor karşılığında, bunu da Reflex açarak çözüyorsun, zaten Frame gen. açtığında auto olarak Reflex Enable geliyor. AMD'de de bu teknolojilerin karşılıkları var işte birebir. Biri diğerinin kopyası aslında kabaca.
@SunseTTime Anladım, yine de daha sağlıklı olacaktır dediğim gibi, seninki çift kule değil ve tek fan, ben kendim kullanacak olsam 2 adet fan ile kullanırdım statik basınç değeri 2 üzeri olmasına dikkat et, cfm değeri de diğer yandan önemli. O da çok düşük olmayacaktır zaten dediğim modellerde.
Fanların takış yönü push/pull olarak aynı yöne bakıyorlar biliyorsun, ters takarsan daha da kötü etkiler.