Detaylar
Kim cevapladı?murim 74
Yetkin
PC'nizi iş için kullanacak iseniz NVIDIA'yı önermek zorunda kalıyoruz ama sade oyun amaçlı ise AMD sizin durumunuzda oyun ve iş için NVIDIA'dan daha iyi bir seçenek oluyor; uyumluluk sorunları yaşamamanız için.
Son düzenleyen: Moderatör:
demjr 74
Yetkin
Oyun ve iş için 5060 Tİ öneririm.Aralarındaki farkı vermeye gerek var mı? Oyun oynayıp yazılımla ilgileneceğim. Basit mobil App geliştiriciliği yapmayı planlıyorum.
NVIDIA almamı gerektiren bir durum var mı?
erdym 74
Üstün
Aralarındaki farkı vermeye gerek var mı? Oyun oynayıp yazılımla ilgileneceğim. Basit mobil App geliştiriciliği yapmayı planlıyorum.
NVIDIA almamı gerektiren bir durum var mı?
Yaptığın işe bakılırsa aradaki fiyat farkı büyükse, farkı vermene gerek yok. NVIDIA genelde görsel yapay zekâ öğrenmesi ve render performansıyla öne geçer; lakin mobil app gibi durumlarda AMD gayet yeterli.
shiedae3 74
Üstün
Yaptığın işe bakılırsa aradaki fiyat farkı büyükse, farkı vermene gerek yok. NVIDIA genelde görsel yapay zekâ öğrenmesi ve render performansıyla öne geçer; lakin mobil app gibi durumlarda AMD gayet yeterli.
Şöyle bakıyorum hocam şu anki seviyem basit olduğu için AMD yeter geliyor bana.
İleri etapta gelir sağladığında NVIDIA 5070 Ti'a geçerim diyorum.
shiedae3 74
Üstün
PC'nizi iş için kullanacak iseniz NVIDIA'yı önermek zorunda kalıyoruz ama sade oyun amaçlı ise AMD sizin durumunuzda oyun ve iş için NVIDIA'dan daha iyi bir seçenek oluyor; uyumluluk sorunları yaşamamanız için.
Ben de sizin gibi bakıyorum ama NVIDIA ekran kartı tercih edersem 32 GB RAM alamıyorum ve daha masraflı.
Ben de sizin gibi bakıyorum ama NVIDIA ekran kartı tercih edersem 32 GB RAM alamıyorum ve daha masraflı.
Kullanacağınız uygulama neye ağırlık veriyor?
shiedae3 74
Üstün
RAM ve işlemci ağırlıklı.
O zaman 9060XT al geri kalanı RAM'e ve işlemciye aktar.