RX 9060XT 8 GB ekran kartı alınır mı?

Per Core performans kısmı ona göre optimize ediyor.

Herkesin de dediği gibi darboğazı boş ver.

RX 9060 XT 8 GB çok ucuza gelirse gideri var ancak 16 GB alinabilirse daha iyi. Kafamın bir köşesinde Arc B580 yankılanıyor ancak driver konusu şahibeli olduğundan oneresim gelmiyor.

Hocam ben de B580 düşündüm ilk başta ama teknolojilerinin diğer 2 markaya göre daha zayıf olduğunu düşünüyorum. Ayrıca daha yeni çıkan Crimson Desert'te desteği de yok diye söylendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel karları asla önermem. AMD'nin bile önerilmesine bu kadar karşı olan insan varken Intel'e bu kadar ses çıkmaması bana ilginç geliyor.

Hocam ben de B580 düşündüm ilk başta ama teknolojilerinin diğer 2 markaya göre daha zayıf olduğunu düşünüyorum. Ayrıca daha yeni çıkan Crimson Desert'te desteği de yok diye söylendi.

O yapımcının haylazlığı bi' tık. En son Intel Pearlabyss'e trip atıyordu zaten.

Intel karları asla önermem. AMD'nin bile önerilmesine bu kadar karşı olan insan varken Intel'e bu kadar ses çıkmaması bana ilginç geliyor.
Intel kartlar kötü değiller çünkü. Ayrıca AMD'den daha iyi bir çıkış yaptı ve XeSS gibi SMF gibi teknolojileri çok iyi. Fakat kart hala yetişiyor. 5000 serisi AMD ile eşit gibi benim gözümde.

Intel kartlar kötü değiller çünkü. Ayrıca AMD'den daha iyi bir çıkış yaptı ve XeSS gibi SMF gibi teknolojileri çok iyi. Fakat kart hala yetişiyor. 5000 serisi AMD ile eşit gibi benim gözümde.
Intel hiç alınmaz bence şu devirde. Çok sorunlu kartlar. Umarım kendilerini düzeltip rekabeti kızıştırabilirler. Ama şu anda Intel'e para vermeyi çok riskli görüyorum.

Hocam burada 2. el bazında mı konuştunuz çünkü 5060 Ti 20.000 ve daha üstü fiyatlarda şu an. 5060 da 9060XT'den daha düşük bir kart olmasına rağmen ondan 2-3 bin daha fazla.

Alınır mı diye sormuş, alınır. Bütçem sınırlı 16.000 TL demiş, bütçesi o kadar. Eğer üzerine cepten 5K daha ekleyecek biri yoksa alacağı kart o. Öyle daha iyi olur, böyle daha iyi olur diye konuşacaksak kredi çekmeye kadar gidecek bu.

Alternatifin var mı? 16.000 TL bütçem var demiş. 21K olan kartın fazlasını sen mi tamamlayacaksın yoksa hibe mi gelecek gökten? Okuduğunu anlamaman benim problemim değil. Yine 8 GB olan 5060 aldırdıktan sonra senin keyfine göre sadece marka değişmiş olacak.

Hocam burada 2. el bazında mı konuştunuz çünkü 5060 Ti 20.000 ve daha üstü fiyatlarda şu an. 5060 da 9060XT'den daha düşük bir kart olmasına rağmen ondan 2-3 bin daha fazla.
Hocam daha geçen hafta 17K'ya bir model vardı 5060'ta.

Daha düşük olmasına karşın AAA oyunlarda daha iyi performansı var DLSS sayesinde. Ayrıca 9060XT'nin 8 versiyonuda kötü değil. İyi fakat eksikleri var. CS, Valo gibi oyunlar oynanıcaksa AMD daha mantıklı olur.

Daha çok native görüntü içinde yükseltme yapmak istiyorum. Ölçeklendirme teknolojilerini kullanmak istemiyorum aslında. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…