RX 9070 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mythsword
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    rx 9070
Bende XT modelini aldım 9 taksit vardı vade farksız iptal edip daha iyi bir model beklemeli miyim 31 Bin'e aldım.

Vade farksız 9 taksit çok iyi. İptal etmeyin bence. Fatura öder gibi öder geçersiniz.

Hocam arkadaşın attığı linkde ki model sanırım 8x3 kart. Benim psu 8x2 şimdi tıkladımda ürün yayından kaldırılmış sanırım fiyatı arttırıcaklar

Hocam arkadaşın attığı linkte ki model sanırım 8x3 kart. Benim PSU 8x2 şimdi tıkladımda ürün yayından kaldırılmış sanırım fiyatı arttırıcaklar

Ben AMD'nin sitesindeki 2x8 pin veriyi baz alarak söyledim tabii modelden modele değişiyor pin sayısı. Bu fiyatta kalması zaten beklenmiyordu AMD iyi para kaldıracak gibi

Ben AMD'nin sitesindeki 2x8 pin veriyi baz alarak söyledim tabii modelden modele değişiyor pin sayısı. Bu fiyatta kalması zaten beklenmiyordu AMD iyi para kaldıracak gibi
İyi bir market payı alması tüketicinin işine gelir. Biraz rekabet olsun düşürsünler fiyatları

Hocam arkadaşın attığı linkde ki model sanırım 8x3 kart. Benim psu 8x2 şimdi tıkladımda ürün yayından kaldırılmış sanırım fiyatı arttırıcaklar
Ben de baktım hatta hb yi takip ediyorum sürekli tükenmiş muhtemelen de 9070 var 31k o da ona da bu parayı vermek istemiyorum açıkçası.

Ben de baktım hatta hb yi takip ediyorum sürekli tükenmiş muhtemelen de 9070 var 31k o da ona da bu parayı vermek istemiyorum açıkçası.
Attığım linkde 28k gözüküyor. Yinede pahalı gibi haklısınız. RX 7900 XT hemen hemen aynı fiyatlarda. Yinede yeni kart almak daha mantıklı geldi bilemiyorum. Kargodan gelince test edicem kartı deneyimlerimi burada yazıcam.

Acele etmeden bekleyeceğim stok girerler illaki. Taksit ile almam gerekiyor diğer türlü çok zorlar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…