Evet hocam vatan'da 3 taksit hepsiburada'da 6 taksit oluyordu arada 1000tl fark vardı. Hepsiburadadan aldım o yüzden.Vatan'da daha ucuzmuş.
SAPPHIRE RADEON RX 9070 PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Detaylar
Kim cevapladı?Nereden aldınız link atabilirmisiniz? Bence güzel fiyat iptal etmeyin.Bende XT modelini aldım 9 taksit vardı vade farksız iptal edip daha iyi bir model beklemeli miyim 31 Bin'e aldım.
Silco
Üstün
Nereden aldınız? Link atabilir misiniz? Bence güzel fiyat iptal etmeyin.
Soğutma ve tasarım olarak daha iyi bir modelinimi alsam diye düşünüyorum.
modelin soğutma performansını bilmiyorum. Diğer sapphire modellerinden yola çıkarak ve 3 fanlı model olduğunu düşünürsek yeterli olucaktır bence. Zaten satıcısı hepsiburada. Fazla ısınıyorsa iade edersiniz.Soğutma ve tasarım olarak daha iyi bir modelinimi alsam diye düşünüyorum.
Silco
Üstün
Modelin soğutma performansını bilmiyorum. Diğer Sapphire modellerinden yola çıkarak ve 3 fanlı model olduğunu düşünürsek yeterli olacaktır bence. Zaten satıcısı Hepsiburada. Fazla ısınıyorsa iade edersiniz.
İyi modeller 34K ya vardı ama peşin fiyatına satılıyordu bekliyorum gelirse iptal ederim.
Talha Yiğit
Yetkin
PSU mevzusu olmasa arada fiyat farkı yok neredeyse onu alırdım kesinlikle.
PSU sıkıntı çıkartmayabilir aslında. 2x8 pin üzerinden güç alıyor tek hat PSU'nun kötü yanı bu ama son yanan 5090 ları illakı izlediniz. Bunu deme sebebim o videoda 5090'ın 1 kablo üzerinden 20 küsur amperlere kadar güç tükettiğini gördük 10 amper ile de kullanılabilir bu kablolar şahsen. 10 amper ile kullandığımız takdirde;
3x12v kablo beslemesi geliyor Watt'ı bulmak için volt ile amperin çarpımını kullanıyoruz. 12VX10A = 120W yapıyor tek kablo üzerinde. 8 pin PCI-e kablosunda 3 adet 12v beslemesi var yani 360W da yüklenebiliriz tabii sizin takdirinize kalmış kullanıp kullanmamak gene de.
304W ise kablo başına 101, 3W, amper olarak 8.4 amper yükleniyor.