5060 TI-5070 arasındayım. Fakat 9070 GRE'li sistemle 40-42K civarına çıkarsa büyük ihtimal alırım ama hiçbir bilgi bulamadım ne zaman çıkacağı hakkında. Bilgisi olan yardımcı olarsa sevinirim.

5060 TI-5070 arasındayım. Fakat 9070 GRE'li sistemle 40-42K civarına çıkarsa büyük ihtimal alırım ama hiçbir bilgi bulamadım ne zaman çıkacağı hakkında. Bilgisi olan yardımcı olarsa sevinirim.
Henüz RX 9070 GRE'nin çıkış tarihi hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak aşağıdaki adımlarla güncel bilgiler edinebilirsiniz:

1. Resmi Kaynakları Takip Edin: AMD'nin resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını düzenli olarak kontrol edin.

2. Teknoloji Forumları: Reddit, Overclock.net gibi teknoloji forumlarını takip ederek kullanıcı yorumlarını ve sızıntıları gözden geçirin.

3. Haber Siteleri: Tom's Hardware, AnandTech, TechRadar gibi teknoloji haber sitelerini takip edin. Bu siteler genellikle yeni ürün duyurularını ve çıkış tarihlerini hızlıca paylaşırlar.

4. YouTube İncelemeleri: Bilgisayar bileşenleri ile ilgili inceleme yapan YouTube kanallarını izleyerek güncel bilgi ve değerlendirmeler alabilirsiniz.

Bu yollarla en güncel bilgilere ulaşmaya çalışabilirsiniz.

RX 9700 GRE eğer çıkarsa Nvidia'dan yanıt olarak 5000 serisinin super modelleri piyasada belirginleşmeye başlar. Hâl öyle olunca GRE'nin bir mantığı kalmayacak.

RX 9700 GRE eğer çıkarsa NVIDIA'dan yanıt olarak 5000 serisinin super modelleri piyasada belirginleşmeye başlar. Hâl öyle olunca GRE'nin bir mantığı kalmayacak.

9070 GRE fiyat olarak 5070'den düşük olmalı. NVIDIA super serisini çıkarsada fiyat olarak yüksek olacağından 9070 GRE daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Super serisinde VRAM artışına gidilecek ve 5070 Super falan ~35k bandında olacaktır. 9070 GRE ise ~23K'ya falan çıkarsa gayet iyi satar. Super serisi ile 9070 GRE pek rakip değil 9070 GRE 5070'in AMD versiyonu gibi düşünebilirsiniz.