PSU mu almam lazım hocam? Ne almalıyım acaba? Bu PSU satabilirim belki.PowerColor 9070 kullanıyorum çok memnunum ama benim aldığım fiyat avantajı çok kalmadı artık. 5070Ti daha mantıklı olur 9070XT'ye göre
Ek: FSP çok iyi bir PSU markası değil. Çok yüklenmeni tavsiye etmem
Detaylar
Kim cevapladı?Yüklenirsem ne olur peki, zarar mı verir?PowerColor 9070 kullanıyorum çok memnunum ama benim aldığım fiyat avantajı çok kalmadı artık. 5070Ti daha mantıklı olur 9070XT'ye göre
Ek: FSP çok iyi bir PSU markası değil. Çok yüklenmeni tavsiye etmem
Hayırlı olsun hocam. Hangi pny modeli peki? Satıcısı Amazon olan yok maalesef. Almak istiyorum amaPNY alabilirsin fiyatları uygun bende PNY 5080 var ve çok memnunum.
2K 360 Hz OLED monitör ve 9070XT ekran kartım var. 1.000 FPS bile bazı bölgelerde görüyorum.FSP Hydro Pro 750W 80+. Lakin hocam şöyle bir durum var. 5070 Ti alacağım 2K için ama 2K OLED monitör fiyatları çok uçuk. O zaman tekrar 40k vermek durumunda kalırım. Ne önerirsiniz? Rekabetçi oynuyorum sadece. Hikayeli oyunlar yok. Yani monitör bütçem kalmayacak.
5060 Ti ve 2K OLED 360 Hz monitör alsam (ileride) 2K rekabetçi oyunlarda 360 FPS geçer miyim acaba, bilen hocam var mı? Bu da 2. seçeneğim.
Ortalama 700-900 arası FPS alıyorum Valorant oyununda.
5070Ti;Hayırlı olsun hocam. Hangi pny modeli peki? Satıcısı Amazon olan yok maalesef. Almak istiyorum ama
5080 (aktif olarak kullandığım model);
İstersen daha ucuza Palit marka 5080 alabilirsin Palit'te güzel markadır;
YASEDEM
Deneyimli
Ne aldınızHayırlı olsun hocam. Hangi pny modeli peki? Satıcısı Amazon olan yok maalesef. Almak istiyorum ama
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-