Yasin Alemdağ
Yetkin
Evet ancak. Buradan almak zorunda mısınız? 4K gibi bir fiyat farkı var.
Hocam bu aralar klima, tatil ve hanımla yıldönümü harcamalarından dolayı biraz sıkışığım açıkçasıEvet ancak. Buradan almak zorunda mısınız? 4K gibi bir fiyat farkı var.
Hocam bu aralar klima, tatil ve hanımla yıl dönümü harcamalarından dolayı biraz sıkışığım açıkçası. Peşin fiyatına taksit yapan başka yer var mı?
Teşekkür ederim. Peki şuan bu fiyatlardan alınır mı yoksa şu tarihi bekle dediğiniz bi tarih var mı? Acelem yok çünkü.İncehesap maximuma 3 taksit yapıyor. Ayrıca Gigabyte yetkili satıcısı. İşinize yarar mı bilemedim![]()
Teşekkür ederim. Peki şu an bu fiyatlardan alınır mı? Yoksa şu tarihi bekle dediğiniz bir tarih var mı? Acelem yok çünkü.
Hocam bi sorum daha olacak. Ben kart aldıktan sonra tüm parçaları değiştirmek durumunda kalacağım çünkü güç kaynağım ve işlemcim yetersiz kalacak. Acaba direkt kasayı satıp 9070 XT'li hazır sistemlerden alsam daha mı mantıklı olur sizce?Acelen yoksa İncehesap gaming gecelerini beklemelisin. Aynı fiyata Red Devil alabilirsin. Gigabyte ve Sapphire göre çok daha iyidir.
Hocam bir sorum daha olacak. Ben kart aldıktan sonra tüm parçaları değiştirmek durumunda kalacağım çünkü güç kaynağım ve işlemcim yetersiz kalacak. Acaba direkt kasayı satıp 9070 XT'li hazır sistemlerden alsam daha mı mantıklı olur sizce?
Ayrı bir konu açayım burası karışmasın. Orayada bakıp yardımcı olabilirseniz sevinirimBütçeye göre değişir. Sistemini ve bütçeni söylersen daha iyi olur yada onun için ayrı bir konuda açabilirsin.
Ayrı bir konu açayım burası karışmasın. Orayada bakıp yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sapphire'in çöp modelleri yerine Asus almak daha iyi olur. En sorunlu AMD firmasıdır kendisi.https://www.akakce.com/ekran-karti/...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCy6G6GcGiA95aA-wO5T5K8KW 5070ti isterseniz bunu alabilirsiniz.
Ek olarak 9070xt gayet iyi kart. Sorun yaşar mısınız? bu tamamen şans işi, saf güç olarak 33 34 k bandına alınacak en iyi kart.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965200325.html Model olarak bu mantıklı, ara ara tepe modeller bu fiyatlara düşebiliyor. Aceleniz yoksa beklersiniz.