Sapphire'in çöp modelleri yerine ASUS almak daha iyi olur. En sorunlu AMD firmasıdır kendisidir.

Ya dost, ezbere konuşmayın. Nebi bey geçen gün tek tek anlattı. Recep bey bir şey dedi diye direkt onun üzerine yorum yapıyorsunuz. Kendi fikrin bile yok utanmadan yıllardır sadece AMD kartlara üretim yapan firmaya çöp diyorsun. Attığın ASUS kart performans, soğutma ve RPM hızları olarak en kötü modellerden biri. Haberin olsun.

Ya dost, ezbere konuşmayın. Nebi bey geçen gün tek tek anlattı. Recep bey bir şey dedi diye direkt onun üzerine yorum yapıyorsunuz. Kendi fikrin bile yok utanmadan yıllardır sadece AMD kartlara üretim yapan firmaya çöp diyorsun. Attığın ASUS kart performans, soğutma ve RPM hızları olarak en kötü modellerden biri. Haberin olsun.

Kullanıcı incelemelerine göre Sapphire en sorunlu firma (Ki bende çok fazla sorun yaşadım). ASUS niye önerdim? Çünkü en azından ne olduğu anlaşılır ve kullanıcı deneyimleri iyi sonuç veriyor. Sapphire ekran kartından daha ucuz fiyata Gigabyte var mesela. Rezil kullanıcı incelemeleri dolayısıyla (eski modelleri çöp) asla almam. Almayacağım bir şeyi de önermem. Bu tarz 2. sınıf firmaların önerilmesine şahsi olarak önyargılıyım. Çünkü dediğim üzere bende AMD kart kullanırken Sapphire'de sorun yaşadım.

Slutter Hakkında

AMD kartlarda kesin olmasa da (her kartta olmuyor) bir Slutter sorunu mevcut. Ben bu sorunu DXVK ile çözmüştüm mesela. @Caner Uncu hocam bu sorunu benim kadar kolay çözemedi mesela. Hala sorun yaşıyor. Bu sebeple Slutter eski serilerde bir kumar gibi geliyor bana.

Kullanıcı incelemelerine göre Sapphire en sorunlu firma (Ki bende çok fazla sorun yaşadım). ASUS niye önerdim? Çünkü en azından ne olduğu anlaşılır ve kullanıcı deneyimleri iyi sonuç veriyor. Sapphire ekran kartından daha ucuz fiyata Gigabyte var mesela. Rezil kullanıcı incelemeleri dolayısıyla (eski modelleri çöp) asla almam. Almayacağım bir şeyi de önermem. Bu tarz 2. sınıf firmaların önerilmesine şahsi olarak önyargılıyım. Çünkü dediğim üzere bende AMD kart kullanırken Sapphire'de sorun yaşadım.

Slutter Hakkında

AMD kartlarda kesin olmasa da (her kartta olmuyor) bir Slutter sorunu mevcut. Ben bu sorunu DXVK ile çözmüştüm mesela. @Caner Uncu hocam bu sorunu benim kadar kolay çözemedi mesela. Hala sorun yaşıyor. Bu sebeple Slutter eski serilerde bir kumar gibi geliyor bana.

Sapphire çöp yav :) Bıktık marka fanboyluğunuzdan vallahi, bu yorumu rx590 pulse ile verem olmuş biri olarak yazıyorum.

Objektif olmanız gerekiyor taş gibi kart.

Son düzenleme:
Nebi'nin faydalı yorumları var ancak karşı çıktığım videoları da var.
5069'ın 8GB üretilmesi üzerinden, 8 GB kartlar neden üretilmeli , var olmak zorunda vs. Diğer YouTuber'ları izlenme almak için gerçekleri anlatmadıkları söylüyordu.

8GB kart olmalı ama bu fiyata değil.

Yani kendisini ben de podcast gibi dinlerim ama ne Recep Baltaş ne de Nebi Akgün öyle dedi diye karar vermemek lazım.

Paran varsa Nvidia, bütçe dahilinde AMD.

5070 alınmaz, 9070 XT alınır. Ama çalışan, geliri olan, öğrenci olmayan ve taksit ödeyebilecek birisi Nvidia almalı. Bu kadar basit. 5070 Ti almalı.

Sapphire çöp yav :) Bıktık marka fanboyluğunuzdan vallahi, bu yorumu rx590 pulse ile verem olmuş biri olarak yazıyorum. Objektif olmanız gerekiyor taş gibi kart.

Fanboylukla alakasız. O zaman gider NVIDIA önerirdim. Fakat bu serinin kartlarında AMD almak daha mantıklı. Fakat adamakıllı, sorun yaşamayacağın bir kart almak bence en doğrusu.

5069'ın 8GB üretilmesi üzerinden, 8 GB kartlar neden üretilmeli , var olmak zorunda vs. Diğer YouTuber'ları izlenme almak için gerçekleri anlatmadıkları söylüyordu.

8GB kart olmalı ama bu fiyata değil.

Yani kendisini ben de podcast gibi dinlerim ama ne Recep Baltaş ne de Nebi Akgün öyle dedi diye karar vermemek lazım.

Paran varsa Nvidia, bütçe dahilinde AMD.

5070 alınmaz, 9070 XT alınır. Ama çalışan, geliri olan, öğrenci olmayan ve taksit ödeyebilecek birisi Nvidia almalı. Bu kadar basit. 5070 Ti almalı.
Konu açıp dillendirirseniz daha iyi olur hocam.

Fanboylukla alakasız. O zaman gider NVIDIA önerirdim. Fakat bu serinin kartlarında AMD almak daha mantıklı. Fakat adamakıllı, sorun yaşamayacağın bir kart almak bence en doğrusu.

Adam 24 saat oyun testi atmış, ASUS ile sorun yaşamayacağının garantisini kim veriyor sana dost?

5069'ın 8 GB üretilmesi üzerinden, 8 GB kartlar neden üretilmeli, var olmak zorunda vs. Diğer YouTuber'ları izlenme almak için gerçekleri anlatmadıkları söylüyordu.

8 GB kart olmalı ama bu fiyata değil.

Yani kendisini ben de podcast gibi dinlerim ama ne Recep Baltaş ne de Nebi AKG'ün öyle dedi diye karar vermemek lazım.

Paran varsa NVIDIA, bütçe dahilinde AMD.

5070 alınmaz, 9070 XT alınır. Ama çalışan, geliri olan, öğrenci olmayan ve taksit ödeyebilecek birisi NVIDIA almalı. Bu kadar basit. 5070 Ti almalı.

Katılıyorum hocam. Lakin adam 24 saat test yaparak böyle bir yorum yapıyor bende cok problem yaşadım zamanında. Eskiden sorun yaşadık diye marka boklamak ne kadar doğru?

Stabil bir sistem de ne AMD ile ne de NVIDIA ile sorun yaşarsın. Fiyat açısından alınabilir kart neyse o alınmalı. Her ne kadar AMD eskiden kötü denildiyse şimdi de NVIDIA için aynısı söyleniyor.

Sapphire Pulse 9070XT kullanıcısıyım. Gayet iyi, sıkıntı yaşamadım. Sapphire Pulse veya Nitro alınır kısacası.

Daha önce Sapphire Pulse 6700 kullanmıştım, o da tertemizdi.

Gereksiz fazla bir saldırı var sanki. Ben problem yaşamadım diye kimse problem yaşamayacak değil. Ancak Caner Uncu problem yaşadı diye herkes yaşayacak da değil. 5xxx serisinde de raporlanan yazılım sorunları var.

Katılıyorum hocam. Lakin adam 24 saat test yaparak böyle bir yorum yapıyor bende cok problem yaşadım zamanında. Eskiden sorun yaşadık diye marka boklamak ne kadar doğru?
Hocam şimdi açık konuşalım. Eğriye eğri, doğruya ise doğru diyelim. Parası olan veya parası olmasa da taksit ile alabilecek olan bir ürünün en sorunsuz ve en bilindiğini alır. 9070 XT mantıklı bir kart uçuk fiyatlar vermedikçe ama. Konuyu açan arkadaşın durumu var, 2 taksit fazla öder 5070 Ti alır.

Ben 32 yaşındayım. Daha evlere PC yeni yeni gelirken, en üst bileşenler ile bilgisayar toplamıştım, rahmetli babam almıştı o zamanlar. Yani belki 20 yılın üzerinde Nvidia kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Bakın 1 kez bile yaşamadım. Rekabetçi de oynadım tek oyunculu da oynadım. Nvidia'da elbet hatalar var ancak bunun oranı çok düşük ve bunun için 2 taksit fazla ödemeye değer.