UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
RX 9070 XT Pure aldım. Sizce performans olarak iyi mi yapmışım? Sonuçta en üst segment diye geçen ekran kartı.

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
RX 9070 XT Pure aldım. Sizce performans olarak iyi mi yapmışım? Sonuçta en üst segment diye geçen ekran kartı.

Yani ülkemizdeki fiyatı iyi olmasa da gene de fiyatının hakkını veren bir kart. RX 9070 XT asusunki daha ucuz Pure'dan. Fakat moralinizi bozmayayım hayırlı olsun.

Yani ülkemizdeki fiyatı iyi olmasa da gene de fiyatının hakkını veren bir kart. RX 9070 XT asusunki daha ucuz Pure'dan. Fakat moralinizi bozmayayım hayırlı olsun.
Hocam test videolarını izledim RTX 5080 ile neredeyse aynı performansı veriyor bazı oyunlarda bu yüzden de çok hoşuma gitti + Kasam filan beyaz olduğu için Pure modelini alayım dedim bende valla :D
AMD bu sefer harbiden çok güçlü bir ekran kartı yaptı şaşırtıcı.

Hocam test videolarını izledim RTX 5080 ile neredeyse aynı performansı veriyor bazı oyunlarda bu yüzden de çok hoşuma gitti + Kasam filan beyaz olduğu için Pure modelini alayım dedim bende vallahi :D
AMD bu sefer harbiden çok güçlü bir ekran kartı yaptı şaşırtıcı.

Güçlü olması bir yana fiyatını gayet uygun yaptı. Yeni teknolojiside gelecek FSR redstone. 5080 in yanında duramaz orası ayrı fakat 5080 54k.

Güçlü olması bir yana fiyatını gayet uygun yaptı. Yeni teknolojiside gelecek FSR redstone. 5080 in yanında duramaz orası ayrı fakat 5080 54k.
Evet hocam + FSR4 avantajı da var her şeyiyle mükemmel bir ekran kartı haline geliyor gelecek yazılarımlarıyla daha da güçlü olmaya devam edecek gibi hayırlısıyla :D Bu yüzden iyi ki almışım dimi hocam ?

Ev
Evet hocam + FSR4 avantajı da var her şeyiyle mükemmel bir ekran kartı haline geliyor gelecek yazılarımlarıyla daha da güçlü olmaya devam edecek gibi hayırlısıyla :D Bu yüzden iyi ki almışım dimi hocam ?
Hocam 5070 ti gibi bir karta bütçe çıkmaza ki aralarındaki fark 8k zaten. Çok iyi yapmışsınız.

Red Devil modelini kullanıyorum canavar gibi kart, en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Karta ne kadar ücret verdiğinize göre de değişir ama RX 9070 XT bence Nvidia dengi kartlardan çok daha uygun.

Red Devil modelini kullanıyorum canavar gibi kart, en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Karta ne kadar ücret verdiğinize göre de değişir ama RX 9070 XT bence Nvidia dengi kartlardan çok daha uygun.
Hocam izlediğim kadarıyla ve araştırma yaptığım kadarıyla resmen RTX 5080 ile aynı bazı oyunlarda genellikle böyle ilerliyor her videoyu izledim valla yanlışsam yanlış diyin ama baya bir araştırma yaptım ondan sonra RX 9070 XT Pure aldım

@Fatalis Oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz hocam ?

Çok beğendiğim bir kart ve uzun ömürlü güle güle kullan. Bende 4070s olmasa kesinlikle 5000 serisi yerine bunu alırdım.