Arkadaşlar AMD uygulamasında toplam kart gücü 700W olarak gözüküyor, sorun ne olabilir sizce? ASUS Prime 9070 XT ekran kartım var. Gaming.Gen.TR'den almıştım garantiye yolladım ve geri geldiğinde Cyberpunk'ta 20 FPS almaya başladım. Normalde 80 alıyordum.
Hocam ilk gün bir şey yoktu gayet temiz çalışıyordu sistem fakat ikinci gün masaya kasa harici bir yere herhangi bir sert temas olunca sistem kapanıyordu. 3.gün ise sistem hiç açılmamaya başlamıştı
Hocam ilk gün bir şey yoktu gayet temiz çalışıyordu sistem fakat ikinci gün masaya kasa harici bir yere herhangi bir sert temas olunca sistem kapanıyordu. 3.gün ise sistem hiç açılmamaya başlamıştı
hocam lol gibi işlemci ağırlıklı oyunda bile gpu kullanımı %100 olarak gözüküyor ve fps drop yiyorum
hocam lol gibi işlemci ağırlıklı oyunda bile gpu kullanımı %100 olarak gözüküyor ve fps drop yiyorum
ddu ile temizleyip tekrar kurdum gene aynı gözüküyor işin gariibi afterburner vb uygulamalarda da 700w olarak gözüküyor ama sıcaklık 50-60'ları geçmiyor anlamadım