Exploiter

Üyecik
Arkadaşlar AMD uygulamasında toplam kart gücü 700W olarak gözüküyor, sorun ne olabilir sizce? ASUS Prime 9070 XT ekran kartım var. Gaming.Gen.TR'den almıştım garantiye yolladım ve geri geldiğinde Cyberpunk'ta 20 FPS almaya başladım. Normalde 80 alıyordum.

Dosya Ekleri

• KUJSHDFGHLKJSDFKGJHSDFG.webp
    KUJSHDFGHLKJSDFKGJHSDFG.webp
    122,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye neden göndermiştiniz hocam?
Hocam ilk gün bir şey yoktu gayet temiz çalışıyordu sistem fakat ikinci gün masaya kasa harici bir yere herhangi bir sert temas olunca sistem kapanıyordu. 3.gün ise sistem hiç açılmamaya başlamıştı

Yanlış gösteriyor. HWinfo ile bak orada daha düzgün gösterir.
hocam lol gibi işlemci ağırlıklı oyunda bile gpu kullanımı %100 olarak gözüküyor ve fps drop yiyorum

Hocam ilk gün bir şey yoktu gayet temiz çalışıyordu sistem fakat ikinci gün masaya kasa harici bir yere herhangi bir sert temas olunca sistem kapanıyordu. 3.gün ise sistem hiç açılmamaya başlamıştı

hocam lol gibi işlemci ağırlıklı oyunda bile gpu kullanımı %100 olarak gözüküyor ve fps drop yiyorum
IGPU mu var işlemcinde? Modeli nedir? IGPU var ise kapat BIOS'tan düzelmesi lazım. LoL asla full yüke sokamaz 9070XT'yi.

Geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden tekrar gönderin garantiye. Alternatif olarak başka bilgisayara takıp da deneyebilirsiniz emin olmuş olursunuz.

AMD bazen öyle yanlış gösterebiliyor eskiden benim de başıma gelmişti DDU ile temiz kurulum yaptığımda düzelmişti.

1755547965914.webp