Bende de oluyor arada voltaj ofsetini düşür bellekleri 2750 üstüne pek çıkarma güç limitini -20 veya - 30 çek voltaj ofsetini 60 üstüne çıkarma pek yoksa zaten çöker bende -50 voltaj ofseti
Tamamen silikon kalitesiyle alakalı. Stabil kalabildiği noktaya kadar tek tek denemeniz lazım. Benzer şekilde, ben de -%25 güç limiti verip VRAM’leri 2700 MHz’e boostladım. -40 voltaj offsetinde ancak stabilleşmişti; fakat ben işi garantiye almak isteyip -10’a çektim. Güç limitinin getirdiği performans eksikliğini VRAM’ler zaten nötr olacak şekilde telafi ediyor. Bu ayarlarla kartı 250 küsur watt’a çekmiş oldum; o yüzden fazlasına gerek yok bence.
Hocam senin sorunun voltaj ofseti kartı o kadar kısıp voltajı da kısarsan biryerde patlıyor zaten bellek vs olduğunu düşünmüyorum voltaj ofsetini 10 10 düşür 70 60 50 olmazsa 20 30a kadar düşür dene dene öyle bulursun zaten.
Hocam senin sorunun voltaj ofseti kartı o kadar kısıp voltajı da kısarsan biryerde patlıyor zaten bellek vs olduğunu düşünmüyorum voltaj ofsetini 10 10 düşür 70 60 50 olmazsa 20 30a kadar düşür dene dene öyle bulursun zaten.
O zaman 2800 yap olmazsa 2700e de çekebilirsin performansın düşüyorsa hata alıyorsan kıs.Bendeki 2900de direk siyah ekran veriyor komple gidiyor 2700 2800 ideal
Vram mhz ile şimdilik oynamayın. Nereden crash yediğinizi çözmemiz lazım önce. Herseyi default alıp önce vj düşürelim. -50 den başlayın. Oyunlarda da değerleri kontrol edelim.
Vram mhz ile şimdilik oynamayın. Nereden crash yediğinizi çözmemiz lazım önce. Herseyi default alıp önce vj düşürelim. -50 den başlayın. Oyunlarda da değerleri kontrol edelim.
O zaman 2800 yap olmazsa 2700e de çekebilirsin performansın düşüyorsa hata alıyorsan kıs.Bendeki 2900de direk siyah ekran veriyor komple gidiyor 2700 2800 ideal