RX 9070 XT ekran kartında donma sorunu

Fareyi başka bir PC de denediniz mi? Bir de daha önce yazılmıştır sanırım XMP/EXPO açıksa kapatıp dener misiniz? Bir keresinde bu RAM OClerinden dolayı bu olayın olduğuna şahit olmuştum.

Başka mouse denedim EXPO açık ve kapalı denedim, gen3 gen4 ve Auto denedim.

HDMI veya DP versiyonun nedir kullandığın? Hz'yi düşürüp dener misin ya da deneme amaçlı 144 Hz gibi bir rakama?

2025 yılında 540 Hz monitör kulanmama rağmen 144 gibi rakam kulanmayacağım.

HDMI veya DP versiyonun nedir kullandığın? Hz'yi düşürüp dener misin ya da deneme amaçlı 144 Hz gibi bir rakama?

Kulandıgım kabloda sorun yok baska kartlarda kulandım ve başka kablo 540 destegi sunmuyor kaliteli monitöre ait orj kablo.

Kulandıgım kabloda sorun yok baska kartlarda kulandım ve başka kablo 540 destegi sunmuyor kaliteli monitöre ait orj kablo.
Dostum sadece sorunun ne oldugunu anlamak icin dene diyorum sana 144 Hz kullan demiyorum zaten.

Deneme amaçlı alacaksınız sadece. 2 dklık iş zaten. Ayrıca son zamanlarda Nvidia tarafında da 5000 serisinde ciddi hatalar oldu. Nvidia hatasız değil. Nvidia kullanıcısıyım bu arada. Kart daha taze. Driver ile çözeceklerdir eğer sizden kaynaklı değil de driver kaynaklı bir sorun ise.

144Hz göstermiyor en az 240 var ve şu an 240 aldım Windows 11 olmadıgı için Max 500.

Dosya Ekleri

• 1741963359152.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…