Abi HDMI 2.1b destekliyor kart ve bu 48 Gbps demek. DisplayPort 2.1a ya da HDMI 2.1b ile kullan sorun büyük ihtimalle kablodan diye düşünüyorum. NVIDIA'nın Dsc'sinden dolayı sorun yaşamıyor olabilirsin AMD'de bu teknoloji nv kadar iyi değil? O yüzden kabloyu değiştir.

Monitör displayport™ 1.4 kulanıyor.

Monitörde bir özelik açmadan 360Hz açında 500 Hz overclock yapınca 540 Hz.

Abi HDMI 2.1b destekliyor kart ve bu 48 Gbps demek. DisplayPort 2.1a ya da HDMI 2.1b ile kullan sorun büyük ihtimalle kablodan diye düşünüyorum. NVIDIA'nın Dsc'sinden dolayı sorun yaşamıyor olabilirsin AMD'de bu teknoloji nv kadar iyi değil? O yüzden kabloyu değiştir.

https://www.hepsiburada.com/paugge-...-8k-120hz-4k-240hz-1-2-metre-pm-HBC00005OCFTE bu ürün yeter mi iade edeceğim iade kabul olmazsa bunu alacagım bunlada devam ederse tüketici haklarına başvuracagım.

Windows senin indirdiğin driverın üzerine yenisini yazıyor sorunun bu olup olmadığını kontrol et baya bi insan bu sorunu yaşadı. Ayrıca MPO denilen bir ayar var kapatmak işe yarabilir.

Bende aynı sorunu yaşıyordum. Bunu çok saçma sapan bir şekilde çözdüm.

RX 6900XT ekran kartım vardı. 9070XT aldım ve taktım sürücüsünü yükledim her şey iyi güzel. Bir oyun açtım yarım saat sonra takılmaya başladı, ne yaptıysam fayda etmedi ve dediğin gibi masaüstünde de devam ediyordu bu takılmalar. Sinirlenip 6900xT'yi yeniden taktım, sürücüsünü yükledim her şey düzeldi, bir sorun kalmadı ne oyunda ne masaüstünde. Sonra denemek için 9700XT kartı geri taktım ama DDU ile sürücüsünü falan kaldırmadım direkt taktım, açtım. Hiçbir sorun kalmadı. Gelde bunu AMD'ye ya da birine anlat şimdi. 6900XT için yükleme yaptığım sürücü 9700XT için sorunu düzeltti. Böyle oluyor AMD ekran kartı almanın sonu ama bildiğim halde bunu yine yapan bende sorun var tabi.

Bas bas bağırdık o kadar almayın diye 8 sayfa geçmiş çözümü bulunmamış.

Kartın sahibine g.o.