Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Üzerinde PCIe yazan üç kablo var mı? Var. Takın üçünü.
Evet. Zaten PSU'nuzda bağımsız üç PCIe hattı yok.Buraya attığım ilk görselde 1 tane üzerinden 2 giriş mevcut güç kaynağına 1 adetini bağlayıp ekran kartına 2 tane bağlanılabilir mi?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Merhaba,
Arkadaşlar bu iki ürünün kablo bağlantısını yapmaya çalışıyorum fakat ekran kartı 3*8 pinli güç kaynağından sadece 2*8 pin bağlantısı çıktı bu bağlantıyı nasıl yapacağım.
PSU: Corsair RM750e.
Merhaba ek kablo ile yapılabilir. Ancak yapılmamalı.
En mantıklı hareket PSU'yu yükseltmek olacaktır.
Düzenleme: PSU modelini görmedim
Son düzenleme:
Merhaba ek kablo ile yapılabilir. Ancak yapılmamalı.
En mantıklı hareket PSU'yu yükseltmek olacaktır.
Güç kaynağım ile ekran kartı uyumlu değil mi?
Yasin Alemdağ
Yetkin
PSU'nuza şimdi baktım. 4 adet 8 pin çıkışı mevcut. PSU kutusundan 4 tane 8 pin PCI-e kablosu çıkmış olması lazım.
O PSU'dan dört adet 8 PIN PCIe kablo çıkması lazım. Ya kutusunu ya da kasanın altını kontrol edin!
Kaynak:
Kaynak:
PSU'nuza şimdi baktım. 4 adet 8 pin çıkışı mevcut. PSU kutusundan 4 tane 8 pin PCI-e kablosu çıkmış olması lazım.
2 tane PCI-2 kablosu mevcut fakat 1'inde 2 adet 8'li 1'in de 1 adet 8'li mevcut fotoğrafları da bu şekilde.
Yasin Alemdağ
Yetkin
2 tane PCI-2 kablosu mevcut fakat 1'inde 2 adet 8'li 1'in de 1 adet 8'li mevcut fotoğrafları da bu şekilde.Eki Görüntüle 161234Eki Görüntüle 161235
2 tane diyebiliriz. Bence siz ekstra olarak böyle bir kablo alın.
Bu arada hangi model 9070XT kullanıyorsunuz.
O PSU'dan dört adet 8 pın PCI-e kablo çıkması lazım. Ya kutusunu ya da kasanın altını kontrol edin!
Kaynak:
Recep bey kabloları kontrol ettim 4 adet 8 pinli kablo mevcut fakat 2 tanesinde CPU, 2 tanesinde PCI-e yazıyor fotoğrafta attıklarımda yazıyor sadece.
Tama, toplamda üç kablo var, uygun işte.2 tane PCI-2 kablosu mevcut fakat 1'inde 2 adet 8'li 1'in de 1 adet 8'li mevcut fotoğrafları da bu şekilde.Eki Görüntüle 161234Eki Görüntüle 161235
2 tane diyebiliriz. Bence siz ekstra olarak böyle bir kablo alın.
Bu arada hangi model 9070XT kullanıyorsunuz.
Buraya attığım ilk görselde 1 tane üzerinden 2 giriş mevcut güç kaynağına 1 adetini bağlayıp ekran kartına 2 tane bağlanılabilir mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı