SHERLOCKED
Başarılı
FSR ve maxlanmamış grafiklerle kullanacaksan geç.
Yok hocam ikna oldum zaten. Bazı oyunlarda native güzel değerler veriyor fakat 2K kullanacağım. En baştan zaten 2K düşünüyordum. Son zamanlarda kafam biraz kurcalandı. Başka monitör öneriniz varsa atabilirsiniz.
4k monitör almaya paranız varsa yapıştırın geçin hocam FSR ve Frame Gen teknolojileri kartı yeterince besliyor zaten 4k için. Bende de 9070XT var 4-5 gün önce 4k Monitör aldım, bundan önce Lenovo Legion R27qe kullanıyordum. Güncel olarak Crimson Desert oynuyorum, 2k monitörde native ayarlarla aldığım görüntü 4k FSR Dengeli/Performans moduna göre daha kötü. 4k Ultra ayarlar, Adrenalin üstünden AFMF açıp lag olmadan gayet akıcı şekilde 120-150 fps arası oynayabiliyorumYakın zamanda 9070 XT sistem toplamayı düşünüyorum. Normalde kafamda 2K 260 Hz bir monitör almak vardı fakat 4K 160 Hz olan dual monitörler çok ilgimi çekmeye başladı. Sizce 9070 XT hikayeli oyunlarda 4K için iyi olur mu? Kullanan varsa yardımcı olursa iyi olur. Çoğunlukla hikayeli oyun için kullanacağım. Ara sıra da CS falan oynayacağım.