RX 9070 XT için 4K monitör alınır mı?

Bütçe
15.000 TL civarı
FSR ve maxlanmamış grafiklerle kullanacaksan geç.
Yok hocam ikna oldum zaten. Bazı oyunlarda native güzel değerler veriyor fakat 2K kullanacağım. En baştan zaten 2K düşünüyordum. Son zamanlarda kafam biraz kurcalandı. Başka monitör öneriniz varsa atabilirsiniz.

Bu aslında tamamen algınızla alakalı. Sizi 75-90 FPS'ler memnun ediyorsa belki diyebilirim ancak beni şahsen 120 FPS'in altı hayatta kesmez. O yüzden 5070 Ti ile 2K'da kaldım. DLSS ve MFG gibi teknolojilerle akılıyor.

9070XT'de kullandım zamanında ama o da kesinlikle 4K için ideal değil bu sebepten ötürü.

Bence RTX 5080 veya RTX 5090 olmadan 4K'ya geçilmemeli. 2K'ya oranla ciddi FPS düşürüyor.

4k monitör almaya paranız varsa yapıştırın geçin hocam FSR ve Frame Gen teknolojileri kartı yeterince besliyor zaten 4k için. Bende de 9070XT var 4-5 gün önce 4k Monitör aldım, bundan önce Lenovo Legion R27qe kullanıyordum. Güncel olarak Crimson Desert oynuyorum, 2k monitörde native ayarlarla aldığım görüntü 4k FSR Dengeli/Performans moduna göre daha kötü. 4k Ultra ayarlar, Adrenalin üstünden AFMF açıp lag olmadan gayet akıcı şekilde 120-150 fps arası oynayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…