RX 9070 XT için Aorus Elite vs Taichi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan namıkkemal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 240
  • Etiketler Etiketler
    9070xt
Bütçe
38500

namıkkemal

Çalışkan
Ben normalde Aorus Elite almak istiyorum görünüş olarak da çok hoşuma gidiyor hem kaliteli diye biliyorum ama Taichi daha kaliteli diye duydum. Doğru mu yoksa Aorus mu alayim?

Taichi bir tık daha iyi diye biliyorum ama Aorus Elite de üzmez. Ekstra olarak Aourus Elite'in 4 yıl garantisi var. Ben Taichi kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taichi bir tık daha iyi diye biliyorum ama Aorus Elite de üzmez. Ekstra olarak aourus Elite'nin 4 yıl garantisi var. Ben taichi kullanıyorum.

Ne konuda hocam, ses konusunda titizim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aorus Elite daha iyi. Çok yakınlar ancak ilk kartlar çıktığında Daniel Owen ve Twitter'da bir pc ile kafayı bozmuş adamları takip ediyordum. Aorus Elite en iyisiydi sonra Taichi. Ama arasındaki fark az. Ben olsam yine Aorus Elite alırdım o ayrı.

Taichi almayi dusunuyorsaniz, o modelin 16 pin guc girisi istedigini de unutmayin. Bunun disinda 9070 XT'nin Aorus Elite modeli de referans 9070 XT'nin aksine cogu 3. parti model gibi 3 tane 8 pin istiyor.

Ustteki dediklerim disinda, iki model de fabrikadan ayni frekanslarla cikiyor. Sogutma olarak da, Taichi icin bu, Aorus icin bu incelemelerden yola cikarsam Taichi bir tik daha onde gibi ancak iki model de zirveye oynamiyor gibi. Taichi yine de cikardigi ses seviyesi icin guzel degerler vermis, ozellikle memory degerleri (9070 XT'de daha onemli) olarak.

Taichi, Akakce'de tek bir yerde satiliyor gozukuyor ve 41 bin fiyat ile konmus. Yerinizde olsam 35 bine Merc Gaming alir arkama bile bakmazdim. Merc Gaming'in sogutmasi Merc OC Magnetic Air ile ayni olsa gerek, eger oyleyse daha ucuza hem daha serin calisan bir kart alirsiniz, hem de 16 pin guc girisi ile ugrasmazsiniz. Mercury'nin fanlari Taichi'ye kiyasla daha sesli tabii ancak karsiliginda daha serin calisan, daha ucuz bir GPU'nuz oluyor. Mercury Gaming fabrika cikisli OC'li gelmese de sonradan halledilebilecek bir sey.

Bunun disinda ustte dendigi gibi Pulse da dusunulebilir. Fiyati icin degerleri hic de kotu degil ve 2 tane 8 pin isteyen bir model kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…