RX 9070 XT için ASUS vs Gigabyte vs ASRock

oğuz sasi 88

Üstün
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. Bu üç karttan birini alacağım ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Hepsi indirim ile 39 civarına düşüyor; şu an hepsi 40K üstü.

Kullanan arkadaşlar varsa öneri verebilir misiniz?
  • ASUS Prime 9070 XT OC
  • Gigabyte Gaming 9070 XT OC
  • ASRock Challenger 9070 XT
ASRock Vatan'da 36K'a kadar düşüyormuş.

Yemin ediyorum sırf denemek için bana 9070XT aldıracaksınız.

AMD konusunda Deep inside/rabbit hole mevzularına giremiyorum.

Ancak işlemcide işte.

Ben Prime kullanıyorum. Teknik olarak memnunum. AMD olmasından ötürü sorun yaşıyorum sadece, Google Docs'ta imlecin beyaz olması gibi
Sen kullanıyorsan vardır bi bildiğin reis indirim gelirse tekrar alayım bari.

Yemin ediyorum sırf denemek için bana 9070XT aldıracaksınız.

AMD konusunda Deep inside/rabbit hole mevzularına giremiyorum.

Ancak işlemcide işte.
Al dene kral denemekten zarar gelmez

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming OC modelinde termal ped yerine jel olduğu için bazı kullanıcılar jelin aktığı yönünde geri dönüşler yapmıştı. O nedenle dikkat etmek lazım. Ben 5070Ti Prime modelini kullanıyorum soğutmasından memnunum 63 derecenin üstünü görmedim. AMD tarafında da derecelerin benzer olduğunu düşünüyorum. Diğer model için bir bilgim yok.

Bende HD 5000 vardı ilk ve son kullandığım AMD kartıydı. Laptop

22 yıl öncesinin haberi vallahi gözlerim doldu. VRAM'lere overclock basıyorduk, ben zaten üst seviye almıştım ABIT'in ki o da o zamanların OC kart üreticilerindendi silindi gitti yazık.

%70'e varan FPS artışı oluyordu Core+VRAM ile. NFS Underground2'de test ediyorduk, 3DMark zaten tıraştı.

Oyun oynamak için çok cazip geliyor, param da yetiyor 9070 XT'ye ama 2. ekran kartı alacağım mecburen AI için.

Muhtemelen Asus'un fan kalitesi daha iyidir Asrock'tan. Kötü olduğu konusunda birileri bilgilendirici yorum yaparsa Challenger tercih edersin. Ben Prime diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…