RX 9070 XT için monitör tercihi nasıl olmalıdır?

Bütçe 20K ise Odyssey OLED G6 öneririm. 240Hz, 2K çözünürlüğe sahip. Öğrenci indirimiyle 16K idi. En son indirim kalkmıştı. 22.000 bandında olması lazım.

Evet 22.000TL.
Onun harici uygun önerdiğiniz var mı peki hocam?

Başka bir forumda sormuştum bunu eskiden. Kimse önermiyordu hocam çok ghosting var deniyordu. G6 en iyi seçenek şuan.
Genel olarak ASUS önerilmiyor o zaman. Ben de rastlamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
G6 OLED kullanan ve sakın almayın diyen birçok kişiye rastladım. Bence 22 bin verilecek bir monitör değil. OLED’in en kötü hali. Xiaomi’nin paneli kat kat iyi fakat popüler bir model değil.

Bu bütçede en mantıklı şu ikisi gibi:

Kim öneriyorsa ya donanımdan anlamıyor ya da kazıklamak istiyor. IPS, VA'dan çok daha iyi.
Modele gore degisir. IPS, VA'dan ustundur diye bir genelleme yapilamaz.
G65B nasıl peki?
Gayet iyi monitör fakat 20K bütçesi olan birisinin OLED G6 tercih etmesi daha mantıklı.
Bu da gayet iyi bir monitör fakat hem aynı fiyata Odyssey G65B varken tercih sebebi değil, hem de 20K bütçeye OLED G6 alma imkanın varken tercih sebebi değil.
Başka bir forumda sormuştum bunu eskiden. Kimse önermiyordu hocam çok ghosting var deniyordu. G6 en iyi seçenek şuan.
VG27AQML1A'da ghosting problemi yok. Gayet iyi bir monitör. Hatta bulunduğu bütçede a-Si TFT yerine Oxide TFT kullanan nadir modellerden olduğu için çok iyi bile diyebilirim.

Genel anlamda öneren çok oluyor. Önermeme nedenleri nedir?

Bütçe G6'ya yetmezse hangi modeli alayım peki hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…