Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
Başka bir forumda sormuştum bunu eskiden. Kimse önermiyordu hocam çok ghosting var deniyordu. G6 en iyi seçenek şuan.
Onun harici uygun önerdiğiniz var mı peki hocam?Bütçe 20K ise Odyssey OLED G6 öneririm. 240Hz, 2K çözünürlüğe sahip. Öğrenci indirimiyle 16K idi. En son indirim kalkmıştı. 22.000 bandında olması lazım.
Evet 22.000TL.
Genel olarak ASUS önerilmiyor o zaman. Ben de rastlamıştım.Başka bir forumda sormuştum bunu eskiden. Kimse önermiyordu hocam çok ghosting var deniyordu. G6 en iyi seçenek şuan.
Son düzenleyen: Moderatör:
heart like a grave
Yetkin
G6 OLED kullanan ve sakın almayın diyen birçok kişiye rastladım. Bence 22 bin verilecek bir monitör değil. OLED’in en kötü hali. Xiaomi’nin paneli kat kat iyi fakat popüler bir model değil.
Bu bütçede en mantıklı şu ikisi gibi:
www.akakce.com
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
- Makaleler
- 50
Modele gore degisir. IPS, VA'dan ustundur diye bir genelleme yapilamaz.Kim öneriyorsa ya donanımdan anlamıyor ya da kazıklamak istiyor. IPS, VA'dan çok daha iyi.
Gayet iyi monitör fakat 20K bütçesi olan birisinin OLED G6 tercih etmesi daha mantıklı.
Bu da gayet iyi bir monitör fakat hem aynı fiyata Odyssey G65B varken tercih sebebi değil, hem de 20K bütçeye OLED G6 alma imkanın varken tercih sebebi değil.
VG27AQML1A'da ghosting problemi yok. Gayet iyi bir monitör. Hatta bulunduğu bütçede a-Si TFT yerine Oxide TFT kullanan nadir modellerden olduğu için çok iyi bile diyebilirim.Başka bir forumda sormuştum bunu eskiden. Kimse önermiyordu hocam çok ghosting var deniyordu. G6 en iyi seçenek şuan.
| MSI G274QPX | ASUS TUF VG27AQML1A |
| ||
Panel Türü | IPS | IPS |
- BerkayZ87
- asus asus tuf
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Genel anlamda öneren çok oluyor. Önermeme nedenleri nedir?G6 OLED kullanan ve sakın almayın diyen birçok kişiye rastladım. Bence 22 bin verilecek bir monitör değil. OLED’in en kötü hali.
![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onun harici uygun önerdiğiniz var mı peki hocam?
Genel olarak ASUS önerilmiyor o zaman. Ben de rastlamıştım.
Bütçe G6'ya yetmezse hangi modeli alayım peki hocam?Modele gore degisir. IPS, VA'dan ustundur diye bir genelleme yapilamaz.
Gayet iyi monitör fakat 20K bütçesi olan birisinin OLED G6 tercih etmesi daha mantıklı.
Bu da gayet iyi bir monitör fakat hem aynı fiyata Odyssey G65B varken tercih sebebi değil, hem de 20K bütçeye OLED G6 alma imkanın varken tercih sebebi değil.
VG27AQML1A'da ghosting problemi yok. Gayet iyi bir monitör. Hatta bulunduğu bütçede a-Si TFT yerine Oxide TFT kullanan nadir modellerden olduğu için çok iyi bile diyebilirim.
[TD...
MSI G274QPX ASUS TUF VG27AQML1A
![]()
![]()
Panel Türü IPS IPS
- BerkayZ87
- asus asus tuf
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
2K olarak ise üstte önerilen VG27AQML1A alınabilir. Ghosting sorunu yoktu o monitörün.
heart like a grave
Yetkin
Berkay hoca önerdiyse alınır. Ben araştırdığımda tavsiye etmeyen ve kötü sonuçlar alan kişilere rastladım. Şu konuda görebilirsin hatta. https://techolay.net/sosyal/konu/odyssey-g6-oled-monitor-alinir-mi.74000/Genel anlamda öneren çok oluyor önermeme nedenleri nedir