Bütçe G6'ya yetmezse hangi modeli alayım peki hocam?
Yukarıya atılan Mini LED Xiaomi alınabilir ama satıcı güvenilir gelmedi pek, platform da PTTAVM olunca ekstra güvensiz geldi ama bir şey söyleyemem.

Bunların dışında 2K 240 Hz istersen Odyssey G65B, 4K 160 Hz istersen 274URF-QD.

2k olarak ise üstte önerilen VG27AQML1A alınabilir. Ghosting sorunu yoktu o monitörün.
TUF serisi mi, ROG serisi mi? Kararsız kaldım.

Yukarıya atılan Mini LED Xiaomi alınabilir ama satıcı güvenilir gelmedi pek, platform da PTTAVM olunca ekstra güvensiz geldi ama bir şey söyleyemem.

Bunların dışında 2K 240 Hz istersen Odyssey G65B, 4K 160 Hz istersen 274URF-QD.
Hocam ghost durumu rog serisinde de olmayan var mı

O zaman bütçe aşarsa TUF, çıkabilirsem G6 diyebilir miyiz hocam?
Diyemeyiz. VG27AQML1A'nın, Odyssey G65B'nin varolduğu piyasada tercih edilebilirliği yok. VG27AQML1A'nın Odyssey G65B yerine tek tercih edilebileceği kullanım senaryosu, içerik üretimi odaklı kullanım. İçerik tüketiminde Odyssey G65B daha iyi.

Yanlış bilgi: OLED G6'da 3. nesil QD-OLED panel kullanılıyor.
G6'da 1. nesil OLED panel var mış. Az daha para koyup düzgün model almanızı tavsiye ederim. 22 bin az değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyemeyiz. VG27AQML1A'nın, Odyssey G65B'nin varolduğu piyasada tercih edilebilirliği yok. VG27AQML1A'nın Odyssey G65B yerine tek tercih edilebileceği kullanım senaryosu, içerik üretimi odaklı kullanım. İçerik tüketiminde Odyssey G65B daha iyi.
O zaman size güveniyorum hocam. Zaten panel konusunda başarılı firma, takdir ediyorum.