Asiahorse modellerinden başka bir alternatif yok zaten. Lian Li var fakat RGB istemediğinizi belirtmişsiniz. Bu iki modelden birini tercih edebilirsiniz fakat bana kalırsa almayın. Bu kablolar takılıyken crash alan insanlar var, arızalı çıksa bileşenlere zarar verme ihtimali var. En iyisi PSU kablosundan başka bir şey kullanmamak. İlla alacaksanızda ben olsam Lian Li veya asiahorse cable cover alıp orijinal kabloların üstüne kılıf olarak kullanırdım.
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...