atasevdikk 5

Uzman
Herkese iyi sosyaller. Şu anki görüntüsü hoşuma gitmediğinden Gigabyte 9070 XT ekran kartı için 3x8 pin sleeved ara kablo ve mümkünse 24 pin anakart kablosu için de 90 derece adaptör tarzı bir şey arıyorum. Aşağıda ekran görüntüsünü bıraktım ama RGB'siz arıyorum. Öneride bulunursanız sevinirim.

Sistemin mevcut görüntüsünü de aşağıda paylaştım.

IMG_9424.webp

Herkese iyi sosyaller. Şu anki görüntüsü hoşuma gitmediğinden Gigabyte 9070 XT ekran kartı için 3x8 pin sleeved ara kablo ve mümkünse 24 pin anakart kablosu için de 90 derece adaptör tarzı bir şey arıyorum. Aşağıda ekran görüntüsünü bıraktım ama RGB'siz arıyorum. Öneride bulunursanız sevinirim.

Sistemin mevcut görüntüsünü de aşağıda paylaştım.

Eki Görüntüle 279212

Asiahorse modellerinden başka bir alternatif yok zaten. Lian Li var fakat RGB istemediğinizi belirtmişsiniz. Bu iki modelden birini tercih edebilirsiniz fakat bana kalırsa almayın. Bu kablolar takılıyken crash alan insanlar var, arızalı çıksa bileşenlere zarar verme ihtimali var. En iyisi PSU kablosundan başka bir şey kullanmamak. İlla alacaksanızda ben olsam Lian Li veya asiahorse cable cover alıp orijinal kabloların üstüne kılıf olarak kullanırdım.

Asiahorse alabilirsin. 8 pin PCI-e Corsair markası da olabilir. Bir de o ekran kartının 2 soketi neden tek kablo ile bağlı, 3 tane 6+2 8 pin kablo yok mu? Güç kaynağı kaç watt?

Ekran görüntüsü 2026-09-09 155318.webp

Asiahorse modellerinden başka bir alternatif yok zaten. Lian Li var fakat RGB istemediğinizi belirtmişsiniz. Bu iki modelden birini tercih edebilirsiniz fakat bana kalırsa almayın. Bu kablolar takılıyken crash alan insanlar var, arızalı çıksa bileşenlere zarar verme ihtimali var. En iyisi PSU kablosundan başka bir şey kullanmamak. İlla alacaksanızda ben olsam Lian Li veya asiahorse cable cover alıp orijinal kabloların üstüne kılıf olarak kullanırdım.

24 pin için bu aşağıdaki nasıl olur? Rgb’si benim anakartımın 24 pin bağlantısının üstündeki rgb pinleri ile uyumlu değil maalesef ama olmadı kabloyu kesip rgbyi iptal edip öyle kullanırım araya kablo girmeden çözmüş oluruz.

Asiahorse alabilirsin. 8 pin PCI-e Corsair markası da olabilir. Bir de o ekran kartının 2 soketi neden tek kablo ile bağlı, 3 tane 6+2 8 pin kablo yok mu? Güç kaynağı kaç watt?

Eki Görüntüle 279219
Gigabyte UD850GM PG5 V2 850W 80+ Gold ATX 3.1 güç kaynağı.

Dosya Ekleri

• IMG_9433.webp
    IMG_9433.webp
    253,9 KB · Görüntüleme: 5
24 pin için bu aşağıdaki nasıl olur? RGB'si benim anakartımın 24 pin bağlantısının üstündeki RGB pinleri ile uyumlu değil maalesef ama olmadı kabloyu kesip RGB'yi iptal edip öyle kullanırım araya kablo girmeden çözmüş oluruz.

Gigabyte UD850GM PG5 V2 850W 80+ Gold ATX 3.1 güç kaynağı.

Kac tane PCI girisi var.

Psu üzerinde cpu/pcie şeklinde 3 farklı 8 pin girişi var. Dolayısıyla bir 8 pin cpu için kullanılıyor diğer ikisi ekran kartı için.

Yeterli girişin var ayrı bir tane daha kablo çekebilirsin, sorun yaşamadıysan yeterli watt değerini karşılıyor demektir, müdahale etmene gerek yok, bu şekilde kalabilir.
Hocam ramler henüz gelmedi yarın gelecekler de denemek için çalıştırdığımda fanların hepsi çalışıyor kasa fan renkleri de geliyor ama hava soğutmanın ve tahliye fanın rgbsi yanmıyor. Endorfy Fera 5 ARGB ve tahliye fanında Endorfy Fluctus 120 PWM ARGB var. Kapalı olabilirler mi yoksa bağlantıda bir hata mı ettik acaba

Son düzenleme: