RX 9070 XT sistemde 007 First Light Ultra ve düşük ayarlarda aynı FPS değerini veriyor

Egee 3

Başarılı
007 First Light'ta Ultra ayarlarda 90 ila 100 FPS arasıyken en düşük ayarlara çektiğimde de aynı FPS değerlerini görüyorum. Ekran 144 Hz olduğu için oyun akıcı olmuyor, ne yapabilirim?
  • RX 9070XT
  • R5 7500X3D
  • 16 GB RAM

CPU konusunda oldukça talepkar bir oyunmuş.

Bende de aynı durum hocam grafikleri kısmak FPS arttırmıyor pek oyunun sorunu. FSR ve AFMF açabilirsiniz driverdan.

Bende de aynı durum hocam grafikleri kısmak FPS arttırmıyor pek oyunun sorunu. FSR ve AFMF açabilirsiniz driverdan.

FSR Açınca durum aynı, AFMF açınca 110 120 FPS'lere çıktı öyle oynuyorum.

Bir de dostlar benim monitörüm 1080p onunla bir alakası var mıdır? diğer oyunlarda hiç bi sorun olmadı ama.

Dislike almışım bile

90-100 FPS işte orası X3D'nin kerameti, X3D olmasa 4.5GHz o işlemci R5 5600 gibi 60FPS civarları ancak alabilecekti. X3D %50+ Boost atarak kurtarmış gene kurtarabildiği kadar.

Bu oyunun scalability konusunda cok buyuk eksikleri var, bu yuzden Low ile Ultra arasi FPS farkiniz cok sasirtmadi ancak LoD ayarini Low, Reflection Quality ayarini da High'a alip tekrar deneyin derim. CPU etkisi olan tek ayarlar bunlar gibi bir sey oyunda.

Bunun disinda 007 First Light ozunde 14 yillik ve 007 First Light buyuklugunde bir acik dunyaya pek de hazir olmayan bir motor kullaniyor. Custom engine kullanan cogu firma artik CPU optimizasyonu konusunda konsollarda 60 FPS alabildikleri surece cok da ugrasmiyorlar, bunu da akilda tutmak lazim.

Bu oyunda FSR 4 upgrade de calismiyor FSR icin kullanilan .dll dosyasini .exe dosyasina entegre ettikleri icin ancak OptiScaler ile DLSS SR ve DLSS FG inputlarini FSR 4.1 outputlara cevirebiliyor olmaniz lazim. Bir bakin derim zira bu durumda daha fazla FPS alabilmenin yolu maalesef FG'den geciyor gibi, uzgunum.

FSR açınca durum aynı, AFMF açınca 110 120 FPS'lere çıktı öyle oynuyorum.

Bir de dostlar benim monitörüm 1080p onunla bir alakası var mıdır? Diğer oyunlarda hiçbir sorun olmadı ama.

Normal hocam oyun sıkıntılı bende 90-100 FPS oynuyorum Ultra-high karışık ayarlarda. 2K monitör almanız daha iyi olacaktır ama sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…